Sommarlov

Vill inte glömma bort mitt sommarlov så jag ska börja skriva här igen, mest för min egen skull.

Just nu jobbar jag för Sigtunahem och kommunen som trädgård och park skötare. Jag har plockat skräp, rensat ogräs, målat staket, sopat och städat tvättstugor. Det hade varit sjuuukt tråkigt men nu är det bara tråkigt tackvare den sjuka gruppen jag jobbar med.
Du har Lina som kläcker ur sig knäppa komentare, Guan som är kines och kör lite karate då och då. Patrik som faktiskt är den mest normala, förrutom mig dåra, Julius vars humor är grym och skratt smittas och så har du Anton som är så roligt blåst. Hans kommentarer är guldvärda.

Innan jag började jobba hade jag en vecka sommarlov, för det mesta träffade jag vänner men hade också en grillkväll hemma hos mig. Jenny, Micka, Sofia, Ellinor, Erika och Alice var mina gäster. :) Mys!

I helgen var det midsommar, jag och Mira åkte in till Sigtuna och dansade runt stången med Sofia och lill-Alice. Resten av dagen spenderades med familjerna, jätte trevligt att lära känna Mira lite bättre. :)
På Lördag åkte alla hem och jag drog till Sofia för att bada och busa. Jag och Sofia förlorade i boul mot lill-Alice och Maja så vi var tvungna att doppa huvudet i poolen, detta förstörde mitt hår kan jag ju säga.
Söndagen kom och jag åkte med Sofia, hennes mamma och hennes farmor till Lovö, Barkabyoutlet och vidare till Kista. Jag köpte ingenting. I kista mötte jag upp mamma och Ia, vi gick och kollade på Sex and the City 2. Inte värd pengarna men den var helt okej. Skön humor och OFTAST snygga kläder. :)

Nej, nu ska jag klicka på spara och publicera knappen och göra annat.

TJA TJA BLOGGEN!!

RSS 2.0