Tillbaka och helt otroligt trött!

Såå, är hemma nu och sitter på att syster och ia ska vara klara med mammas hår så ska vi spela hava! =) Vi hade jätte kul men jag är helt sjukt trött. Sov nästan ingenting i natt, ska bli jätte skönt att få somna i natt. Jag skriver vad vi har gjort imorgon tror jag. Orkar verkligen inte nu =P Sov gott

On la cinderella!

Så, nu har vi varit på båten i sådär sju timmar och det har varit skit kul! Hade lite tid över så vi står i en genomskinlig liten låda med dator i. Det kostar 10kr på 7 minuter och jenny måste hinna skriva också så jag skriver inte så mycket.

Vi har dansat lite och då såg vi att min musiklärare spelar i bandet på funclub. Vadå är oddsen? Haha, kunde inte sluta skratta. Såg en annan lärare också hmm. Vi åt barn bufe skit gott och vi var med om att någon i hytten brevid blev misshandlad, usch. Snacka om att tjuvlyssna =P Ni får veta mer imorgon om det! Det är varmt som fan så jag ska nog sluta och jenny ska få skriva sen spelar vi nog lite spel! Ska försöka få med jenny iallafall =P

godnatt!

A la cinderella!

Så! Nu är jag färdig packad och ofixad men det gör jag på båten tror jag. Aa det gör jag. =P ska bara åka till mamma och säga hej då, ja jag är en stor mamma gris! Och sen ska jag hem, hämta sakerna och åka! Har bara med mig handväskan typ, den nya (kolla några inlägg ner) ska ha på mig en av dom nya gina tricot klänningarna också, (kolla några inlägg ner) den med vita band.
Planer för kryssningen har vi nog inte än, jag vill dansa det är allt jag har bestämt. Förra gången fick man massor av konstiga blickar. Det kan ni fråga jenny, haha det var hon som la märke till det. Nej men min klänning är lite längre den här gången även om jag ska ha andra skor.

Nej det här är nog sista inlägget idag, skriver när jag kommer tillbaka imorgon eftersom mobil blogga inte fungerar för mig. Suck. Men jag ska åka till mamma nu. Kram och ta det lungt!

Wondernail

Skit snyggt nagelack som håller länge! Finns i skrikiga färger och mjukare. Älskar mitt nagelack som är nummer 314, ser lite vitrosa ut på mina naglar, glänser och är lite "metallic".

WondernailsISadora
Isadora Wonder Nail - 65kr                            Wondernails Isadora

Ohshit hjärtattak!

Vacknade för en halvtimme sedan och fick panik! Min moppe hade stått olåst utanför över natten. Hoppa ur sängen och sprang upp och kolla. Men den stog kvar, tog mig en kvart att lugna mig. Nu är jag lite sur för det finns inte en chans att jag ska kunna sommna om så det blir lite tv tills jag behöver göra mig i ordning. Ska vara hos Jenny klockan kvart i tre så jag behöver vara klar kvart över två men det hinner vi ju nu iallafall!

Författare? Fotograf? Advokat? Lärare?

Är det bara jag som tycker att det är jobbigt att behöva ta det här valet? vad ska man bli när man är stor?! Jag har en lista.
1. Fotograf
2. Författare
3. Lärare
eller 4. Advokat

det ser man ju på titteln men vad ska man bli egentligen?

Fortsättning på drafthand, men nu draft bodies?

Skit kan inte sluta skriva på bloggen! Det är så sjukt roligt! Har alltid tyckt det är roligt att skriva och nu har jag någonstans att skriva. Jag förstår att jag inte orkar jämt. Men det är för att jag har två sjukt sega datorer och en har batteri problem så det går inte att skriva hela tiden, eller asså det raderas när man skrivit allt. Visst är det roligt att skriva blogg?

Aja här kommer nu det jag menade att visa, skrev om drafthands 2 klipp ner. Aa här är ju fortsättning, draftbodies? Jag hittar helt sjuka saker på youtube ibland. Tänk  om man kunde visa allting! Men det är ju lite allt för mycket! Aja här är en som kvalifiserar (fel stavning?)!

American Pie

Mitt i maten kan man säga fick vi fin besök i jogging dojjor! Thihi, Jennys föreldrar (utan jenny) kom förbi och pratade lite om morgondagen! Jenny du var lite av tider och så kan man ju säga! ;) Men nu vet jag ju iallafall lite vad man mer ska ta med sig.

Sitter och kollar på american pie, bästa filmerna. Dom är ju så sjukt roliga! Fast beta house måste ju vara bäst! =P Sista grenen när fåret kommer ut, haha, shit jag måste hitta den filmen. Har den någon stans! Äh, vafan tjejer kan väl också tycka om sånna här filmer? Eller är jag lite killig av mig?


Youtube igen!

När vi ändå är inne på youtube och klipp! Det här är helt sjukt coolt att man kan göra! Kommer ihåg när man själv gjorde sånt när man var liten !! =P
 

Nalle björn?


Jag vill också ha en sån här nalle! Gud vad sorligt det var.. Såg det på aftonbladet först men så kollade jag på youtube. Vadå han inte skulle komma ihåg dom?

Ska man vara fin får man lida pin? NEJ TACK!

USCH! Kolla bara på dom här bilderna. Dom första är bara på sjukt höga klackar men kolla på mina skorna! usch usch usch! Varför utsätter man sig för något sådant! Inget för känsliga alltså!

Höga?Fula?

Kolla fötterna!Skit, lite ont?
USCH USCH USCH! skorna är lika stora som ciggarett paket!


Äntligen gårdagens köp!

Så, det var nog på tiden! Eller var säger ni? Har inte skrivit tidigare idag för jag har inte haft något att skriva om idag, städat bara men skriver nog senare i allafall. Måste ladda upp massa bilder från härjarö också! :) köpte några saker på rea så jag vet inte vad jag handlade det för men jag skriver vad allt kostade fullt pris.

Björn borg
Björn Borg trosor - 199kr
dom var på rea. sture gallerian

Gina TricotGina Tricot
Gina Tricot klänning - 149kr
inte köpt på rea

Gina TricotGina Tricot
Gina Tricot klänning - 249kr
inte köpt på rea, tänk bort bh-banden!
Ursäkte min fula haka på andra bilden

Massimo DuttiMassimo Dutti
Massimo Dutti trekvartarmad t-shirt - 249kr
den var på rea, min mage ser jätte stor ut på
bild men det är den inte, tänk på att jag har
en svart bh på mig därför syns det igenom

ZaraZara

Zara kortärmad kofta med luva - 299kr
den var på rea, andra bilden tog jag för
att visa luvan, ska fortfarande inte ha
på mig en svart bh till detta

ZaraZaraZara
Zara gröna skor med ankelband - 399kr
dom var på rea, ursäkta mitt gammla röda nagelack! ska bytas, jag
vet att prislappen sitter kvar och att man kan se den på sista bilden

MangoMango
Mango skolväska med band - 1299kr
köpt på rea, andra bilden har den korrekta
färgen, den andra har mer solljus på, jag vet
prislappen fortfarande är på och syns på den
sista bilden

Mango
Mango handväska med
långt axelband - 399kr
inte köpt på rea, rymlig
och bekväm, snygg

Ska något med imorgon jenny? Kryssning you know!

inga komentarer tack!

jag godkänner bara kommentarer från vänner och dom jag tycker om! alltså mina vänner :) bara så ni vet alltså. kollade när jag hade mest besökare. MAJ. Sen var det tomt ett tag. men jag slutade i och för sig blogga ett tag. sen har det gått upp nu igen men kommer väl gå bra snart igen!

Godkväll!

Okej, jag är skit dålig på att lägga upp bilder =P Hade tänkt lägga upp bilder på vad jag köpte idag och det kommer nog också imorgon. Dyrt blev det men man har ju mamma plånboken med sig! ='D

Jag och jenny kanske ska på test visning om en svensk film i stan med playahead. Blir roligt om man kommer med! Får väl hoppas.

Sitter och kollar på cat women igen. Har sett den allt för många gånger. Nu tar datans batteri slut snart så bye bye!

Sthlm

Hej bloggen! Har utfrågning om mamma, jobbigt! Haha. Vi ska strax in till stan ochgå runt i lite affärer.
Jag måste sluta säga att jag ska lägga upp massa bilder! Dom läggs upp när dom läggs upp men det kan ta ett tag!


Kingdom of Heaven

En jätte bra film! Tyckte det var snålt av SvD att ge den en trea. Tycker den var värd mycket mer. Den handlade om den "gammla goda tiden" och var riktigt bra! Handlade om när muslimerna tog över jerusalem. I slutet så var det sånna där eftertexter som vissar vad som hände efteråt och då stog det något sånt här; "Kung Richards Lejonhjärtas korståg tog 3 år. Han försökta ta över jerusalem men det slutade i vapenvila. Tusen år senare och det är fortfarande krig i landet." Tyckte att det var så sant att jag skrattade! Kan det inte vara frid på jorden? tydligen inte...

den här sötnosen spelade huvudrollen i filmen! §

Tänkte på en sak när jag såg filmen, hade väl lagt märke till det förrut men aldrig tänkt på det! Ett kors och ett svärd är väldigt lika varandra. Är det bara en slump? Eller är det någon som formade svärden så att det skulle likna kristendomens symbol korset? Jag vet inte men det kan man alltid tänka på! Jag är inte speciellt trogen.
kors?svärd?
finns det någon likhet? Jaa!


Blek och fet?

Jaa, det skulle man vara förr i tiden men inte längre! Nu ska man vara brun och smal. Och brun har jag i alla fall blivit idag! Åkte båt i 3 timmar kanske? Jätte skönt var det. Spelade lite kort och solade. Sen gick vi av i Sigtuna och köpte glass. Åkte i lite våger och hade det skönt.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 18 för då börjar mitt favorit program! Blev ju så sur förra gången för att dom bytt dag och tid så jag ringde upp tv4 och klagade, hihi. Men dom sa bara okej, men vi har ingen repris. Suck. Aja, nu drar jag till soffan ändå.


Mums!

Det godaste man kan äta måste ju vara chicken bits (hemma gjorda tack) och thai sweet chili sås! ååååh det är så himmla gott.

Kollade på cold case nyss och jag gråter verkligen till det mesta nu för tiden. Det handlade om att en homosexuell man dog och hans kille ville veta vem det var. 25 år senare gifte sig hans kille med en annan och jag blev ledsen för jag tyckte det var med fel person. =P

Glömde ju berätta en sak om igår, när vi var på campingen såg vi en annan hund den var jätte fin! Såg ut som en räv nästan. Så här lät min och en bekants konversation =P ;

J: Men vi ska inte ha några valpar så nu får ni sluta lukta varandra i baken!
M: Men dom är ju båda tikar!
J: Jaa men det är ju pride den här veckan.

shit vad vi skratta. =) klockrent! Men nu ska jag kolla vidare på las vegas.

Camping

Så! Nu är jag tillbaka från härjarö, jenny var lika härlig som vanligt och vi hade jätte kul. Det fanns redan en familj där och hälsade på ringstedharna och dom hade en hund som heter Yatzie, skit söt! Tror inte jag fick någon bild dock, men nu funderar vi på om vi ska köpa hennes barnbarn! Men Ia gillar inte ideen, men vafan, det skiter väl vi i hoppas jag! Dom är ju hur söta som helst.

Vi flummade och hade det jätte skönt, när vi kom dit hoppade vi i vattnet direkt, tog kanske 10 minuter. Sen gick vi upp och åt grillat, mums, åt marshmellows och spelade massor utav kort spel. Vi gick på promenad från 22.15-00.30, letade efter lysmaskar men det var roligt! =P Sen blev vi så trötta så vi tänkte sova men det var fullt av tvestjärtar så vi vågade inte. (a) Vi la oss i husvagnen istället och kollade på PoC3 i mammas och pappas säng. Jenny somnade typ efter första scenen men jag som älskar filmen kunde ju inte sova! Kollade på hela, missade kanske 2 minuter. =P Efter en timmes tittande kom mamma och pappa och också kolla. Pappa somna väl direkt. Vi kunde alla sova i den där sängen men mamma och jag (som var dom ända vakna när filmen var slut) gick ut och la oss. Dock var det ljust ute, har ingen anning om vad klockan var men jag skulle gissa på 3 eller 4, så det var lite svårt att sova för min del. Sov väl i totalt kanske 3 timmar max. Alla var uppe långt före mig och mamma. Efter en snabb frukost gick jag och jenny och hyrde en kanadensare och padlade en bit, men vi orkade inte riktigt hela vägen till udden. =P Vi åt lunch och massor av glass och sen åkte hem i bilen som var sååå skön med AC! Somnade påvägen hem, vi kom hem och sen tog jag det lungt ett tag och sen är jag nu på mitt nya favorit ställe för bloggning. vart? HEMLIGT! =P Men en sak kan jag säga, skit vad det är varmt här. Sitter i bara bikinin.

Bilder från vår härliga resa kommer, när vet jag inte. Kanske ikväll eller i morgon någon gång. Nu ska jag sätta mig utomhus och kolla på tv. Skit vad jag älskar att man kan vrida tvn! =)

Ojoj

Jenny kommer med!! ='D
Men skit nu har jag inte tid att skriva. Måste springa och packa! Försöker kanske skriva ikväll om jag lyckas!!
god natt!
p.s inget långt inlägg idag =O

Härjarö

Okej inte riktigt säker på hur det stavas men dit är vart vi ska! Jag mamma och pappa och kanske jenny. =) Vi får hoppas! Bada sola och ha det skönt. Fast vi behöver dock sova i en sovsäck, kanske under stjärnorna. det blir nog härligt! Får väl ta några bilder!

Jag och Jenny tog det lungt idag som sagt. Kollade på massor youtube och handlat lite mat. Det var planerat att vi skulle se breakfast at tiffanys ikväll men det verkar inte som om det blir något av det! =)

Nej nu ska vi nog iväg till Jenny och kolla om hon vill/kan! =)

pusshej!!!

HAHAHA

Hitta ett sjukt inlägg =P dom pengarna lär ju gå till böter?

Polisen stoppar en bil och gratulerar föraren:
Grattis! ni är den tusende bilisten som har kommit ihåg säkerhetesbältet. Ni har vunnit 10.000 kronor.
Vad tänker du använda dom till?
-Ja jag tror att jag skall ta körkort säger föraren.
Så säger kvinnan på passagerarplatsen:
-Lyssna inte på honom! Han säger så mycket dumt när han har druckit för mycket.
Då säger en man i baksätet:
-Klantskallar! Ja visste att vi inte skulle komma långt i stulen bil.
Pinsam tystnad tills man hör dovt från bagageutrymmet:
-Har vi kommit över gränsen än ?

Internet problem igen

Nu har jag suttit med brorsan i telefon i 40 minuter bara för att få internet att funka! Tack och lov fungerade det efter ett bra tag! orkar inte vara utan internet igen.

mår fortfarande inte så bra men jag kan iallafall andas genom näsan nu! =P skönt.

är med jenny, hon luktade precis på min perfym från sephora och vi kom på att vi inte gillade namnet för det lät som cp hora. haha. hon kom precis ut från badrummet och kommenterade att hennes händer luktade pengar. haha. hon har roliga kommentarer hmm.

vi ska bara ta det lungt idag men kanske  dra till stationen och äta kina mat. eller mamma kan kanske åka och hämta. det kan i och försig jag och jenny också göra nu för tiden.

måste städa rummet snart =P nu tycker tilloch med jenny att det är stökigt (A)

flumma lite söt eller hur? =)
förra sommaren              Sötis i vintras, rufsigt
vi hade lite kul med         hår som vanligt!
ett siden band! =P

Torsdags kväll

Så, slutet på ännu en dag. En inte så rolig dag i och för sig men jag överlever väl! Vet inte hur jag mår i morgon. Hoppas att det här bara är en lätt sjuk period så jag mår bättre i morgon men jag tror inte det. (peppar peppar ta i trä)

Dagen var ganska tråkig men jag är ju fyndig som jag är så jag kommer ju på saker ändå.

Var tillexempel och handlade med mamma och malin. köpte bikini och flipp flopps! Allt på rea på stadium.. :)
köpt  köptköpt
allt matchade och kommer bli skit snyggt till resan till... grekland? bulgarien? italien? =P Jaa vart vi ska är nog fortfarande en hemlighet!

Annat man kan göra är ju massa roliga sajter! Förrutom att skriva blogg så klart favoriten är den här!

Kollar lite halvt på en sån där film som man redan har sett och bara tycker är bra ibland, den sista samurajen på kanal 6. om ni inte sett den tycker jag att ni ska för det är en bra historia bakom allt och sista fajt scenen är riktigt bra! Själv sitter familjen och spelar hava medans brorsan och malin citerar ur chilensk apa pratar bokföring. Helt klart inte min humor men kanske din?

Valsta syrianska och Hammarby IF spelade idag, man hörde dom på våran balkong och då bor vi en bra bit bort! Valsta blev krossade med 4-0 men det var ganska väntat. Coolt att vi fick möta dom ändå, ikväll ska man alltså inte vistas i Valsta ikväll om man är hammarbyar! =P

Man börjar se ett mönster i mitt bloggande. Ett mellan lång på morgonen, ett kort mitt på dagen/eftermiddagen och ett väldigt långt på kvällen! Meeeen det kommer lite då och då! =) få se om jag kan hålla det här uppe!

Tester?

Det kanske är konstigt att jag inte har några tester eftersom jag älskar dom. Men jag har en hel blogg med bara tester! Varsegod! TESTER.


M.I.A paper planes

Syskonens favorit låt =P
Kim gör den bästa saken till den här.
Poff poff poff poff dring ching!


Internet is back

Jaaaa! Nu har vi trådlöst igen! :D
Great att man är sjuk nu när det är 32,4 grader, plus! men jag är bättre snart hoppas jag.

Man får ju sitta här tills man blir bättre. :)

Sitter och pratar om rosa bussarna. vet inte riktigt om det är något för mig längre =P men det är ju tre år kvar så man får väl se!

SUCK

jädra internet uppkoppling! får skriva om allting sjuttioåtta gånger så nu blir det jätte kortfattat!
jag sjuk.
angelica marika bada bryggan.
micka eurostop mjukglass.
micka åka moppe.
micka se på film, he's the girl.
film bra.
GODNATT

godmorgon

vaknade för en bra stund sen men orkade inte gå upp så jag läste några timmar. jag önskar nästan att jag inte var en bokmal! förstår ni hur mycket tid jag skulle ha över? =P

jenny kommer hem senare idag så jag längtar! kanske ska träffa henne ikväll då.

men nu är det snart dags att göra i ordning sig. ska till sigtuna och sola och bada. det blir sköönt. bli lite brun i alla fall.


Misstaget

det är ofta åren utomlands som spökar hos mig. tänk om jag aldrig flyttat. skit vilket kontakt nät jag skulle haft. men nu känner jag mig helt borttappad. jag vet att allt jag gör är att klaga men när alla är så jävla lyckliga så blir det ju svårt! jovisst jag har väl ett kontaktnät delvis. i sa???? min bästa killkompis ska flytta till uruguay? (stavas det så) men hallå?? jag vet att vi alltid snackar om att han ska komma hit men helt ärligt det kommer aldrig hända.

sen är det så sjukt mycket jag skulle vilja ändra på. mest i utseenet dock. jag vill färga håååååret. men chansen för att jag får det är typ..... vad är lägre än noll? ofta nu jag vart påväg att köpa hårfärg och ta konsenkvenserna. förra gången jag färgade det  i den färgen jag ville ha... ja då hadde jag iallafall syrran bakom. kanske kan tvinga henne att gå med på det igen? pleeeeeease??? nu önskar jag nästan att hon läste min blogg haha. sen ska vi inte ens prata om resten.
hårförlängning ska jag iallafall skaffa...

I'm head over heels goddess of mine
Your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive


gud vad jag önskar att det stämde in på hur jag känner mig. men naaj. har inte ens någon att vara head over heels över!!! faaan, man fattar inte vad man har förrän det är borta. jag behöver inte ha en kille bara man får vara kär alltså. det är som en berg och dalbana. när man är kär är livet toppen, när man fattar att han slutat gilla dig blir livet en mardröm. och seeeen går det om. kan man inte alltid vara kär? :P äsch, tänk om man inte kunde älska. då skulle man inte veta vad sorg är.

Fick reda på att Lina hade blogg idag :) så den kan ni få och kolla på om ni vill. kollade runt på lite andra bloggar idag och vissa är ju helt dumma i huvudet , punkt slut.

kollar på pride festival på femman, det är ju sjukt lättare för killar att bli tjejer än för tjejer att bli killar. men helt ärligt man är född till det man är, även om jag tycker att alla har rätt att känna sig bekväm i vem man är.

men nu har jag helt ärligt skrivit tillräkligt för detta inlägg. ingen kommer ju orka läsa det! det är ju helt sjukt långt och inga bilder :P bara därför måste man ju nästan lägga in en bild för att jag sa det. hmm vad ska vi hitta på..
misstag 

eftersom rubriken är misstag kan man ju lägga upp två bilder som var tagna av... misstag!!! men riktigt snygga ändå.
första är på kista i vintras och andra är förra sommaren på skara

men nu säger jag hejdå! haha


hejsan svejsan

Jaa, blont var det :P Lika blond som vanligt. Både på insidan och utsidan. hahaha, skämta bara. (;
M hårfärg

Låten var iallafall inte om M :P Meeeen det var väldigt kul och se hennes min när jag berätta :P hahahaha, men det var tydligen en som brorsan gillade. :P hahahaha..

aja nu överlåter jag bloggandet till mikaaaaaaaaalula.

tjenahopp motorstopp

kom hem för en kvart sen, har varit i sigtuna i fem timmar och bara kört runt på moppen med micka. jag vet inte ens vart vi inte var =P men det var kul. åt på våfflan och fika på myntet. har så ont i armarna efter allt körande. vurpa idag också men det gick liksom 5 km/h så jag gjorde inte illa mig och moppen var nästan oskadd. =P

ska snart dra till eurostop med micka och köpa extremt blond hårfärg.... fatta vilken chock om hon färgade håret illrött, eller svart?! hahahhahahaha. skit vad kul. vill göra slingor i håret även om det ser ut som jag redan har det i sju olika färger.

aja, nu ska jag kolla vidare på tv, har bara en sak att säga. we are not made of jello, we get behind the fellow, black and yellow! hahaha, älskar den filmen (;

Stalker?

Okej, inte riktigt. Men snacka om beroende! :P Det blir roligt att se om M vet om det när jag frågar imorgon. Om inte kommer jag dööööö f ör att se hennes ansikte :) fast jag vet ju inte riktigt hur hon känner.

Jag dampar snart, facebook funkar inte och jag behöver se om jag fått nåt mejl från F. Han har fått reda på att jag gillade honom och jag vill veta från vem ;)

Mobilen fungerar inte heller, eller den har inga batteri men det löser vi med en laddare :P

Det är så jävla varmt att jag håller på att svimma :Ö men nu ska jag nog sluta. ska inte sova men ska nog gå och läsa och ni som känner mig vet ju att det betyder att jag kommer somna någon gång vid 12? 1?

Jaja, skriver nog inte mer ikväll så vi ses i morgon. Godnatt.

början efter slutet

Efter ett väldigt långt uppehåll, sedan fjärde juli för att vara mer exakt ska jag försöka börja igen! Det är roligt att skriva men man orkar ju inte alltid. Jag hoppas att ni kommer tycka att det är ganska roligt att läsa min nya början på livet. Ja för nu ska jag försöka ändra på allting. Försökt i sådär 1 år och har inte riktigt lyckats men nu när man har lite tid över så kan vi väl dra igång igen.

Varit med Mikaela hela dagen, vi körde massor. Eurostop, odensala, valsta och runt lite :) Mikaela tanka också men det gick inte så lyckat ;) I morgon ska vi nog till våfflan och äta våfflor, om dom har våfflor det vill säga :P Möts där någon?

Amerikas nationaldag

Yes thats right! Men för mig är det ännu en dag av "utegångsförbud" eller det känns som det eftersom jag inte kommer någonstans!

RSS 2.0