God morgon!


Om drygt en timme bär det av. Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen men jag får helt enkelt sova någon timme i bilen på vägen dit! Eller hur? Nu måste jag bara göra mig i ordning för backarna och hoppas att vi kommer fram idag eftersom bilen har gått sönder! Just our luck. Nej men det kommer säkert gå finemang. Detta är det sista jag skriver för helgen men förhoppnings vis kommer det lite bilder i början av nästa vecka eftersom jag har övertalat min pappa om att jag ska få ta med mig D60:n, jippi!

Böcker Smöcker

Nu är jag redo för sängen eftersom jag ska upp ganska tidigt imorgon bitti! Blev det någon matte gjord idag då? Nej, men det hade jag faktiskt inte trott själv. Däremot måste jag erkänna att det börjar bli dags att plugga inför det dära provet snart.
Jag hittade i alla fall två böcker på ica maxi. Det var nästan helt tomt i affären och det var lite kusligt måste jag erkänna men vi hittade en present till farfar i alla fall.
De böcker jag köpte var I dina kläder av Jane Green och Alla var där av Lauren Weisberger för mig två helt nya författarinor. Böckerna kostade drygt 40 kronor var.

My i ett nötskal

Mamma: Ia följer du med till eurostop och kollar på en present till farfar?
Ia: Suck, om jag måste.
Jag är helt ointresserad.
Kim: Vad ska ni köpa?
Mamma: Jag tänkte någon bok på bokrean.
My: Bokrea? Jag ska bara byta om...


Jag gillar inte att packa!

Okej jag har försökt sluta säga hata men denna rubrik lät bara konstig i annan formulation. Men så fick det helt enkelt bli!
Idag har jag bara packat, packat och kollat på Veronica Mars hela dagen. Jag blev jätte glad idag i och försig när solen sken! Tyvärr får jag ont i huvudet när det är kallt och solen är framme så att vara ute idag var uteslutet!
Har ni någonsin tänkt på hur mycket packning man får när man ska åka skidor? Jag får inte ens plats i en väska och jag ska vara borta i två dagar! Det är en natt och ingenting ju!

LOGAN ECHOLLS

Damned by light

Ännu en dag till ända! Och mycket gjort blev det väl kanske inte. I morgon får jag skärpa mig och jag måste ta reda på när matte provet är! Sofia lyssnar aldrig av sin telefon vilket är väldigt trist. Micka och jag hade i alla fall trevligt, det är inte ofta jag träffar henne så jag tar alla tillfällen i akt! Nu ska jag väl gå och lägga mig och läsa midnight sun som vanligt. Försökte läsa matilde igår men det går inte så bra att läsa bra böker efter VÄLDIGT bra böker. Sen har jag kommit på vad mitt dröm sommar jobb skulle vara också. Tänk att arbeta i en bokhandel, aah.

Musik lista:
1. Allt the things that I have done - The Killers
2. Just like a pill - Pink
3. Liar - Rains
4. Let me sign - Robert Pattinson
5. Wonderwall - Ryan Adams (cover)
6. Supermassiv black hole - Muse
7. Yellow - Coldplay



Standin by a broken tree
Her hands are all twisted
She's pointin at me
I was damned by light
Coming all over I see
She spoke with a voice that
disrupted the sky
She said hold on lover
Yeah, don't be ashamed
I will wrap you in my arms
and only said
Let me sign
Let me sign

Inköp

Okej, första bilden är på en helt vanlig skjorta som jag ska änvända till skoluniformen men den går väldigt bra till allting annat. Den är köpt på H&M för 145 kroner. Sen kommer mitt extremt bra inköp från indiska. En smikrande kort jeans väst för drygt 230 kronor. Den är perfekt för kvinnliga former. Sen kommer mitt köp som jag blev mest nöjd av. Grön klänning köpt från MQ med märket Paris, Kate and I för ungefär 200 kr! Orginal priset var 800kr men den var på rea. Denna kläningen kan nog bli min balklänning, annars grundenten klänning. Sen har vi en jätte skön gammaldags inspirerad blus från Gina tricot och finns i massor av färger, 199 kronor. Sen är det hårsnoddar drygt 15 kronor och Dry Shampoo från Proffs för 45 kronor båda inhandlade på Kicks.

Packning till Romme

  • Underställ
  • Mjukis byxor
  • Långärmade
  • Munkjackor
  • Skid jacka
  • Termosbyxor
  • Vantar
  • Halsduk
  • Mössa
  • Skid strumpor (viktigt)
  • Underkläder
  • Hygien produkter
  • Nattkläder
  • Sängkläder
  • Nikon D60 <3
  • Nudy Jeans
  • Hår produkter
  • Lite smink
  • Kort lek
  • Matte bökerna
  • Skidglasögon (viktigt)
  • Pannband
  • These boots are made for walking

Shoppoholic

Snart blir det iväg med shopping igen! Vad har hänt? Jag har alltid gillat att shoppa men detta är nog första gången jag gör det två dagar i rad. Det är ganska skönt att bara åka och kolla. Inte behöva köpa något utan bara se sig om efter något intressant och fint. Dock så är målet i dag att köpa en ny skjorta till uniformen, gärna en som man kan använda annars också! Funderar om jag ska köpa en kort ärmad, har ju flera stycken men min kort ärmade börjar bli för liten. Min lång ärmade börjar i och försig också bli för liten.

Just nu väntar jag på att Micka ska bli klar. Har aldrig förstått hur hon kan ta så lång tid på sig! När jag fixar i ordning mig så går det snabbt men tydligen inte för alla. Vart vi ska är inte bestämt än. Det lutar mot Väsby eller Kista fast båda har negativa sidor för jag var i Kista igår och Väsby är så litet.

Såg nyss att det står att det är 16 + grader ute i solen! Varför tror jag inte på detta faktum?

Don't wake me up

Väckarklockan ska på imorgon dåra! Men det blir ju trevlig. Suck. 06:55 är den ställd på för jag ska sitta framför tvn klockan sju. Tokiga My tänker ni då, sitta och kolla på tv sju på morgonen?! Ja men skulle inte alla göra det om en person man känner var med på nyhetsmorgon? Jo juste! Malin ska prata på Nyhetsmorgon.
Det ska hela familjen se!
Jaa, nu ska jag nog sova eftersom jag ska då upp om några timmar. Ska börja läsa min bok bara, Matilde med Denise Rudberg. Hoppas den är bra..

Kista Galleria


Japp, en rolig dag med Jenny blev resultatet av denna torsdag. Vi åkte dit vid två tiden och gick direkt till affärerna! På MQ hittade jag en klänning som kanske ska bli min bal klänning, eller i alla fall min grunddent klänning. Den är väldigt fin i alla fall ska lägga upp bilder på allting senare. Efter ett tag gick vi in på indiska där jag hittade en jätte söt röd/korall färgad top med volanger men jag såg ut som någon från österike (förlåt angelica) och det var inte roligt. Däremot köpte jag en jeans väst på indiska som var jätte fint formad runt kroppen, väldigt flattering.
När vi skulle äta på food court så skulle jag betala med kort och kassörskan kollar upp på mig och säger: "Är du född 93? Du ser mycket äldre ut!"
Patetisk som man är, it totally made my day! Och jag har fått massor av kommentarer om att mitt hår ser annorlunda ut också! Ska nog börja föna mitt hår. Thihi.
Jenny köpte en jätte cool band t-shirt från Gina tricot.

När vi kom tillbaka till Märsta gick vi hem till Jenny och hon tränade på hur hon ska sminka mig för balen. Jag tyckte det blev coolt, det tyckte inte hon. Hon gjorde upp och nervända v:n under ögonbrynen så det ser ut som om jag fick längre ögonfransar. Sen gjorde hon fyrkanter runt ögat. Det låter annorlunda än hur det ser ut dock.

Någonting jag borde köpt idag är en shorta till skoluniformen men det gjorde jag inte! Ska kolla om Ellinor, Angelica och Philip fortfarande ska iväg imorgon. Då kanske jag ska följa med och köpa shortan.

God morgon!

Uppe med tuppen som vanligt, nej men så tidigt är det inte.
Vad som händer idag är fortfarande obestämt men jag ska försöka ta mig ut till bokrean någonstans! Ville inte åka igår för att det säkert skulle vara mycket folk.
Igår kväll gick jag en kvarts promenad ner till biblioteket istället och lånade böker jag inte tror finns att köpa och jag inte vill köpa! Mötte Jenny där och vi spenderade resten av kvällen hemma hos mig.

 

Dessa två blev det

Och den står jag i kö till


Jackor

Någonting jag har märkt att jag absolut har jackor så det räker och blir över!

Vinter Jacka :

DCate
Och så har jag min vanliga som finns med i de flesta vinter bilder.

Vår/Höst jackor:

Svart, marinblå och grå.

Färg glada jackor:

Färgerna är mycket mer "skrikande" på riktigt.
Min shopping jacka, rock jacka och vardags jacka.

"Finare" jackor:

Mini kavaj, jeans jacka, ärvd jacka med bollar.

Notebook

Jag har aldrig förstått varför alla tyckte så bra om den filmen förrut. Jag har alltid trott att det var en chick flick tråkig kärleks film. Nu tror jag annorlunda.

Den fick gå i bakgrunden på tv medans jag gjorde annat som städa t.ex. Och först tyckte jag faktiskt att den var riktigt tråkig! Det hände nästan ingenting alls och allt var bara allmänt konstigt. Men när hon flyttade till New York blev det intressant och i sista scenen kunde jag inte göra annat än le, grät gjorde jag dock inte. Men vissa scener var defenitivt tillräkligt fina för att gråta till, när de sitter i båten till exempel..
Betyg: 3 ½ M (VG-)


it wasn´t over, it still is´nt over

De muntra fruarna och de inte så muntra eleverna.

Men great nyhet! Fick reda på att hela årskurs nio på min skola ska åka till Dramaten och kolla på en Shakespeare pjäs som heter Muntra Fruarna i Windsor. Men det lät väl jätte roligt trodde jag, slippa skolan en hel tisdag! Sen så läser man lite mer och vips! Vi ska kolla på kvällen! Inte roligt! Vi åker från Sigtuna 17:45 och är tillbaka 22:45! Men gud vilken trevlig dag, om vi har prov dagen efter kommer jag spöa upp de på scenen! Om vi åker komunalt kommer jag bli helt sjukt arg! Jag gillar att åka pendeln och så normalt men med hela årskursen? I think I´ll pass. Detta kommer vara ett tortyr helt enkelt! Och inte nog med det nej, vi måste säkert åka tillbaka till Sigtuna innan vi får åka hem. Och då är jag hemma 23:45, JIPPI! Är det middag då?

Jag ber till alla gudar som finns att det ska vara en bra föreställning! Det possetiva är i alla fall att det är Shakespeare och de pjäserna brukar faktiskt vara bra. Även om jag mycket hellre velat se hamlet eller romeo och julia...

Den börjar 19:00 och är 3 timmar och 15 minuter lång! Med paus!!! Jaaaa, det kanske är ovanligt att en skola åker på något sånt här men inte på en skolkväll! Kunde de inte i alla fall bokat in det på en fredagskväll eller någonting? Varför på en kväll när man måste upp 05:45 dagen där på?!

På dramatens hemsida står det att det är en komedi, undra hur många gånger jag kommer skratta? Kanske flera stycken, den kan ju faktiskt vara roligt. Eller så tar jag en tupp lur i stolen.


ser den rolig ut?

God morgon!

Eftersom jag bara behöver sova ett visst antal timmar varje dag så är jag redan vaken! Tråkiga är bara att nästan ingen annan går upp i denna tidiga timma.

Jahapp, vad har man för sig idag då? Ingen anning faktiskt. Vet att jag ska till Feve någon dag i Väsby men vilken dag vet jag inte. Jag måste också iväg till Stan och shoppa lite. Bara lite krimskrams. Men vem ska jag åka med?

Nej idag blir nog en inte så händelserik dag! Ska börja med att vakna upp och spela lite på Shockwave.


Mjau i Jennys knä igår, läskiga ögon.

23/02/09

Sådär, nu ligger jag i sängen med myskläder och klar för natten. Även om jag inte kommer sova på några timmar.
Ska väl skriva lite mer utfärligt vad jag gjorde idag kanske, mitt inlägg hemma hos Ellinor blev väldigt kort och miss stavat eftersom vi hade brottom och jag är inte van med hennes dator.

Vid elva tiden i förmiddags kom Jenny hem till mig och vi tog bussen till Sigtuna, på bussen satt kära Linus och det kändes som om jag skulle till skolan, usch usch. Angelica mötte oss på stan och vi gick till bokhandeln för att jag skulle se om de hade the host. Det hade dem inte! Vi mötte Ellinor utanför sats och hade problem att komma in först men till slut gick det. Jag, Ellinor och Jenny körde en halv timme på banden medans Angelica sola solarium (suck) och sen en timmes styrka. Efter ett tag kom Marika och joina oss men bara för att sola (dubbel suck).
Det var faktiskt lite chockande att jag tränade, det tyckte till och med Ellinors lille bror!
Vi dumpa Angelica och Marika i gymmet och drog till Upplands Väsby för att Ellinor skulle ha basket match, det tog väldigt lång tid att hitta dit, haha. Jag och Jenny satt och skratta och skämta med Elles lille bror medans matchen pågick och när vi var tillbaka i Märsta var klockan halv åtta.

Värsta dagboken? Men är inte det bloggen är för? Att kunna läsa vad man gjorde om ett år.



Hemma hos Ellinor

Sitter med Jenny hemma hos Ellinor och kollar på Ensam Hemma 2! Här slutar aldrig julen!

Nu ska vi ddra till vväsby! :D

Oh no!

"har mamma slagit en stekpanna i huvudet på dig?"
- Ia 23/02/09

Alltså man har börjat funderat! Jag vet inte men allting vill bli städat den här veckan! Jag har aldrig gjort så här mycket i hushållet förrut.

Aja, idag ska i alla fall jag gymma, gymma, My Zetterquist ska gymma. Jag vet inte ens vad jag ska dit och göra, kommer antagligen sitta och glo på en aparat eller någonting men det är roligt att umgås med vänner. 

Jenny kommer i alla fall hit snart och vi ska åka till Sigtuna med 12:20 bussen. Där måste jag gå till bokhandeln och se om de har min bok jag letar efter. Sen ska vi möta upp Ellinor, Angelica och Marika utanför sats för någon timmes gymning. Vad har jag gett mig in på?

Ellinor Haag

hur bra känner du en av dina bästa vänner?

Namn: Ellinor Haag
Ögonfärg: Blå gröna
Klädstil: Alltid något med golf att göra, mycket rosa och jogging skor eller svarta stövlar.
Hårfärg: Naturligt blond nu brunt.
Favoritfärg: Rosa.
Favoritmat: Hon gillar mycket, skulle gissa på taccos.
Har hon färgat håret nån gång? Nej, bara tonat.
Har hon klippt sig någon gång? Klart hon har!
Har hon piercat sig? Öronen
Dricker hon? Nej!
Röker hon?  Nej!
Vad heter gatan hon bor på? Olof skötkonungs väg 38
Vad har hon för mobil? Svart Sony Ericsson, walk.
Vad har hon för färg i sitt rum? Rosa eller är det gult? AH!
Har hon någon/några systrar? Nej
Har hon någon/några bröder? Erik
Vilken mat hatar hon? I know this one... aah..
Vad tror du att hon skulle göra om hon vann en miljon? Bli känd och shoppa.
Vad brukar hon göra efter skolan/jobbet?  Golf, plugga vara med vänner, uppsala.
Har hon bråkat med nån någon gång? Jadå!
Vad brukar hon göra på helgerna? Golf, golf, golf, basket, golf.
Vad har hon för musiksmak? Blandat, allt från rock till fjortis dunk.

Vad påminner dig om henne? Adam tensta (haha), golf, basket, is och caz.
Vad var det första du sa till henne? Hej, my.
Vad brukar ni oftast skicka sms om? Eh, problem?
Är hon beroende av något? Golf
Vad kallar du henne? Elle
Vad kallar hon dig? My?
Vad har ni gemensamt? Faktiskt väldigt lite.
Om du skulle ge henne en present då hon fyller år, vilken blomma skulle det vara? Ingen!
Om du skulle beskriva henne med 3 ord, vilka skulle det vara? Sportig, härlig, unik


What? I'm bored. Oh so badly.

OM DIG..
1. Namn - My Zetterquist
2. Bor - Märsta
3. Syskon -  Ia 23år och Kim 25år
4. Ålder - 15år
5. Född - 9 Juli 1993
6 Ögonfärg - Grön
7. Längd - 173cm
8.skostolek- 39/40
9. Höger eller vänsterhänt - Högerhänt
10. Stjärntecken - Kräfta
11. Hårfärg - Brevid en blond, brunett. Brevid en brunett, blond.
12. Födelseort - Upplands Väsby

DAGENS..
1. Låt -  Liar - Rains
2. Saknad - Mitt gammla liv
3. Kläder - SSHL mjukisar, vit tröja från gina tricot.
4. Smink - Hemma dag, inget.
5. Underkläder - Eh, blå?
6. Mat -Spagetti med köttfärssås.
7. Köp - Inget.
8. Göra sen - Talk to Ellinor.
9. Godis - Choklad.
10. Pinsammaste - Inget gjort av mig.

SVARA ÄRLIGT..
1. Tycker du om att plocka svamp - Nej.
2. Tycker du om godis - Absolut!
3. Hur många gånger i veckan äter du godis? - Nästan varje dag.
4. Äter du oftast nyttig mat -  Varje dag, men skräpmat är godare.
6. Är du stark-  Starka... fingrar?
7. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - Haha, what a joke. Jag har inga muskler.
8. Tycker du att du själv är söt/snygg - Jag tycker jag kan vara snygg eller söt om jag vill.
10. Du ger mycket komplimanger till andra - Jag är lite egocentrisk så jag föredrar att få dem, men ibland så.
11. Är du nöjd med ditt förnamn - Kort, annorlunda och flera av mina vänner kan inte utala det! Nej.
12. Du tycker att du själv är smart - Jadå, det bästa av mig själv.
13. Vad är det sämsta hos dig - Att jag är svag och inte speciellt snygg normalt.
14. Vad är det bästa hos dig -  Jag har självförtroende och har byggt upp en väg runt mina känslor.
15. Har du bra självförtroende - Ja.
16. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Vissa dagar 0 vissa dagar 6 timmar!
17. Du tycker om att vara med killar -  De är konstigt, roliga och onormala
18. Känner du dina grannar - Jag vet vilka de är.
19. Vad har du för färg på dina underkläder -  Idag? Blå.
20. Använder du BH varje dag - Ja, om jag inte sitter hemma och göra absolut ingenting.
21. Svär du ofta - När jag är arg eller gjort illa mig.
22. Gillar du skolan - Ja absolut! Vissa kan få försvinna dock.
23. Har du någon gång skolkat - My? My Zetterquist? Skolkat? Du driver...
24. Spelar du något instrument - Bas! Hahaha. Njaaa...
25. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - Basket, innebandy, dans, teater, piano, gitarr, badmindton ect.
27. Har du några tatueringar- Dum spiro spero (så länge jag andas hoppas jag)
28. Har du några piercningar -  I öronen.
29. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Jo, men det är ju något jag räknar!
30. Tycker du om djur - Åh, I love them!

BRUKAR DU..
1. Sova - Så mycket jag kan.
2. Ta mediciner du inte borde ta - Aldrig.
3. Röka - Cigaretter når aldrig min mun.
4. Snusa - Finns aldrig något äckligare.
5. Dricka - Champagne på nyår.
6. Skada dig - Eh, njaaa. Eller inte.
7. Klä dig i svart - Får en att se smal ut. Klart jag gör!
8. Hata folk - Nej! Tvärt om, jag älskar folk! :)
9. Lita på folk -  Ingen.
10. Skada dig med flit - Nej!
11. Drömma mardrömmar - Få tillfällen.
12. Gå i skolan - Eh, ja?
13. Gå i kyrkan - Haha, när någon döps eller gifter sig!
15. Vilja dö - Aldrig!

NÄR..
1. Åt du senast - 4 timmar sedan.
2. Läste du ut en bok senast - 6 timmar sedan.
3. Köpte du något senast - 1 vecka sedan?
4. Svor du senast - 1 dag sedan.
5. Sjöng du senast - 5 timmar sedan.
6. Klagade du senast -  2 dagar sedan.
7. Klantade du dig senast - 12 timmar sedan.

HAR DU..
1. För många vänner - Få bra.
2. Förföljelsemani - När jag går ensam hem, ja.
3. Någon annan psykisk sjukdom - Klaostrofobi.
4. Skadat någon - Känslomässit.
5. Färgat håret - Blekt, färgat, slingat, tonat.
6. Några piercnings - Öronen.
7. Några tatueringar - Dum spiro spero - Så länge jag andas hoppas jag
8. Egen dator - Två!
9. Gjort bort dig rejält - Många gånger.

Sagan om...

...kärleken, den största och mest omöjliga kärleken.

De som känner mig vet hur obbsesed jag kan bli av någonting, någon bok, serie eller film. De senaste har varit Gossip Girl (bökerna), Veronica Mars och just nu Twilight.

Jag vet inte ens hur jag ska beskriva hur tagen jag blivit av The Twilight Saga. Jag försöker att inte visa hur mycket jag gillar historierna men misslyckas hela tiden. Hos vissa är jag till och med känd som twilight tjejen. Jag önskar att jag inte kände så här starkt för någonting så oviktigt som en saga!
För att visa hur starkt jag känner ska jag visa vad jag skickade för sms till Jenny för ett tag sedan:

" det är nu känt att my är helt jävla besatt av böckerna om edward och bella. fråga vilken levande själ som helst. de senaste nätterna har jag sovit alldeles för lite och jag har brytt mig mindre om skolan. i två nätter har jag drömt samma mardrömmar som bella och har samma hål i hjärtat som hon hade. allt jag pratar om är deras relation och är helt ointresserad av det som inte har ordet vampyr i sig. jag ligger även vaken om nätterna och väntar på att en vampyr kommer farande genom fönstret. jag luktar på folk nu och när matilde spräckte läppen fick jag en sjuk känsla. jag ljuger seriöst inte."

Allt är sant och jag överdriver inte det minsta. Allt jag kan säga är att min inre vampyr måste ha vaknat, eller?


Vampire bride

Romme

Yes! På lördag morgon bär det av till Romme!
Aldrig varit i romme förrut och har lite förväntningar. Åkte ju massor av skidor när jag var liten med i år var ju första gången på nästan åtta år. Vilket resulterade i massor av snödrivor med My tryck i sig. Trysil-09 var nog det bästa och roligaste jag gjort på väldigt länge! Hur roligt som helst och önskar nästan att jag kunde åka dit med samma människor nästa år igen! Kanske några skulle få stanna hemma men nästan alla andra får gärna komma med. ;D

första åket, första vurpan

Laundry Day

Vad har man på sig när man bestämt sig att tvätta alla sina kläder? Jo, pyjamasen. Vad annars?


Dag på sjön

Ja, den isiga sjön i och för sig. 
Jag, Angelica och Jenny gick ute på isen tills vi trodde att den skulle spricka! Trevligt hade vi i alla fall.
Fikade på Valvet, lite för kallt för min smak men roligt! Vi skulle fikat på valvet sen men Angelica hade glömt bort sin kod till kortet. Så duktig hon är! Så det blev inte av! :)

Jag och Jenny försökte kolla på Blonde and Blonder men det var så dålig humor att vi gav upp!! Kollade på Breakfast club istället, den var riktigt bra! Jätte bra story bakom. En bra gammal film är inte ofta man stöter på.
Just nu kollar vi på The Goonies, sett den sjukt många gånger. Första gången i skolan var jag helt uppspelt! Tycker den är jätte rolig! Haha, den är så skön och brorsan är så jädra snygg!




Dagens planer

  1. Kolla på film med Jenny, det blir Blond and Blonder vi kände för någon riktigt dålig film.
  2. Duscha, fixa naglarna, lägga ansikts mask och ta han om mig själv. Problemet är det säger jag åt mig själv hela tiden men det kommer sluta med att jag bara duschat.
  3. Disskutera Romme med pappa, igen!
  4. Städa nästa del av rummet.  Mitt mini vardagsrums golv.
  5. Gå ute på isen.


Men ojdå, ett inlägg till!

Vad har hänt? Måste vara känslan av lov och en ny kamera. ;D

Under sportlovet har ju jag tagit på mig att städa mitt rum något som tar enormt lång tid och är ur trist. Men nu har jag i alla fall börjat!

Igår städade jag garderoben och plockade in och ut tvätt.
Stolt, så här snygg har nog aldrig min garderob varit :D (ursäkta att bilderna är på sne, glömde att vrida på dem)

Till och med min strump/strumpbyxor låda är fixad!
Seeen så finns 50% av mina kläder i tvätten, men det spelar väl ingen roll (A)
 
Tvätt

Liveitup

Sitter och funderar på vad jag ska göra åt Jenny när vi har varit vänner i 10 år! Ja, en lång tid. 18 Augusti 1999 träffade jag och Jenny varandra när vi gick in på Central skolan. Skolan hon aldrig lämnat med jag lämnade för lääänge sedan.

Jag kan ju självklart inte säga vad jag funderat på ifall Jenny skulle läsa detta men gud vad roligt vi kommer ha! Jag får nog be hennes mamma packa. ;D

Jag säger ju så här. När jag skaffat körkort och kört ett tag vet jag vad jag skulle vilja ha.
Kör Ferrari upplevelse
Drive one of these babies.
Ofcourse I will own one someday..

Det är faktiskt något det flesta inte vet om mig men jag ÄLSKAR allting som har med motorer och göra!
Jag kanske inte vet vad alla delar av motorerna heter men jag älskar älskar älskar att åka fort och farligt!
Men det kanske inte är konstigt när man växte upp med de här:

Oooh, i miss them so badly!!
Det är en dodge viper och kawasaki 1500 classic touring.


But this sweetheart will be my baby.


Ögonfransar

Oj vad bloggen drog nu! Har sportlov! :D


Jag gillar långa ögonfranser, men hallå? Nu gick de väl överstyr.

RSS 2.0