Rock on



Städar och städar och städar. Hur kan det inte bli rent? Jag förstår inte!


muse



muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse muse


Halloween Celebrations

MICKA KOLLA INTE PÅ BILDEN LÄNGST NER! OCH NÄR DU ÄNDÅ KOLLAR PÅ DEN FAST ATT JAG VARNADE DIG, SÄG INTE ATT JAG INTE VARNADE DIG!

Sitter och kolla på Idol - Rock episode. Sjukt bra det kommer bli! Och Europe snubben är med i juryn! Last look at eden var ju så sjukt jävla bra.
Tänkte bara berätta hur det var i skolan idag. Som dagen innan höstlovet så visste vi alla att "något speciellt skulle hända". Och jag började ana någonting när en clown och en häxa gick förbi mig.
Halloween tema såklart.
Hela cafeterian var fixat, det hängde spiderwebb överallt (det skulle vara lättare att blogga på engelska faktiskt haha) och pumpor stod i hörnen. De serverad blodbål och det var jätte mörkt.
Så hade elevrådet klätt ut sig också. Helt otroligt läskiga.
En kanin som kom och hälsade på oss på gympan också, killarna kastade handbollar på kaninen så kaninen började mucka tillbaka, hehe.
Det fanns två pandor också, två häxor, en clown och sen en skit läskig snubbe. Han hade bara en sko på sig och gick med ett kors och en bibel. Sen gick han efter människor och skrek i folks öron. Så läskigt det kan bli alltså.
Vi saknade en Hockey mask, haha. Då hade jag skitit på mig. Men det var jätte roligt! Och alla skrämde oss ettor såklart.



Edit: Haha, det var roligt..

The Host - Stephenie Meyer



Jag trodde jag inte kunde bli mer tagen av än bok än twilight. Jag trodde inte jag kunde gråta och skratta mer än till twilight. Jag trodde inte att jag kunde bli mer kär i en karaktär än Edward (okej Jasper, who am I lying?). Detta trodde jag tills jag läste The Host. Mindre än två dygn tog de 600 sidorna..


Remember me?



Gråter varje gång..

GRATTIS!


Robert Pattinson vs. Edward Cullen





No offence, but I would pick Edward too.


New Divide - Linkin Park



I remember black skies, the lightning all around me
I remember each flash as time began to blur
Like a startling sign that fate had finally found me
and your voice was all I hears, that I get what I deserve

So give me reason to prove me wrong, to wash this memory clean
Let the floods cross the distance in your eyes
Give me reason to fill this hole, connect the space between
Let it fill up to reach the truth and lies, across this new divide

There was nothing insight, the memory's left abandoned
There was no where to hide, the ashes fell like snow
and the ground caved in between where we were standing
and your voice was all I head, that I get what I deserve

So give me reason to prove me wrong, to wash this memory clean
Let the floods cross the distance in your eyes, across this new divide

In every loss, in every lie,
In every truth that you deny,
and each regret and each goodbye were some mistakes you pray to hide
and your voice was all I heard, that I get what I deserve

So give me reason to prove me wrong, to wash this memory clean
Let the floods cross the distance in your eyes
Give me reason to fill this hole, connect the space between
Let it fill up to reach the truth and lies, across this new divide

Across this new divide
Across this new devide


God Jul My!

Klicka för att se nästa bild
http://www.blocket.se/stockholm/Mitsubishi_LANCER_EVO_5_23996924.htm?ca=11&w=1

Mitsubishi Lancer Evo V, eller?



Ny kategori, motorfordon haha.

Mardröm

De värsta drömmarna som finns är i de som de man älskars liv är i fara. I mitt fall är det min familj och ibland Jenny eller Micka.
Jag hade en sån i natt. Vi var på något läger (?) med skolan och mina föreldrar var där och hjälpte till. Jag hade varit borta i någon dag och medan jag var borta hade mina rums kamrater (fast vi bodde i hus och åt Mufflar hehe) sett två ögon i mörkret långt bort medans de hörde ett mekaniskt ljud, nästan som ett skratt.
Jag kom tillbaka och stod och prata med Willhelms (han som jag var med på Coldplay konsären) äldre brorsa (?!) om dåliga skämt.
Vi går ut från byggnaden där pappa står och pratar med någon och då ser jag en meteor och den landar bara 50 meter ifrån oss! Så jag skriker på pappa och kan kutar ut och undrar vad som står på. Vi förklarar och då tar han min hand och drar iväg in längst gatorna. Ganska snart börjar man fatta att det inte är ett natur fenomen utan någon som kaster ner meteorerna med flit. Det ser ut som en lyft kran.
Lyftkranen med ögonen (haha) kastar ner sensorer som det står "Dan i" på medans han skricker efter Dan i, Danny för er som inte förstod det hehe.
Vi är jätte nära på att dö och jag ser långt bort någon som ser ut som Jenny få en meteor på sig fast jag fick aldrig reda på om det var hon.
Vi tar i alla fall skydd inne i ett varuhus och som vi springer upp för en trappa kommer det meteorer genom väggarna. De hjälpte alltså inte så mycket.
Sen börjar jag få panik för jag vill hitta mamma så jag skriker efter henne men pappa säger åt mig att vara tyst. Sen ser vi henne i alla fall och när vi kommer fram lägger hon iväg mobilen bland några buskar (inomhus konstigt nog) och säger "DET kommer jag få skäll för sen."
Vi ger oss i alla fall iväg och vi hinner inte långt förren vi ser hur tre människor lyfts upp i kranen, en av dem hette Christopher.
Alien eller var det var hade nu slutat skrika efter Dan i, så man tog det lugnare och då kliver vi in i en sensor som  börjar låta ungefär som när min hund längtar efter mamma.
Och då vaknar jag kallsvettig. :)
Så nu ska jag vänta tills mamma landat i Paris och sen ska jag kolla så hon lever haha. Sen ska jag nog ta och kolla med Jenny också..

Kan ju medela att denna dröm kom lite ur verkligheten. Såg på 2½ men igår och då sa Alan "and suddenly a flash in the sky and a meteor rain..." hela tiden. Dan i eller Danny kommer från karaktären jag skulle skriva en lång uppsats om igår och alien saken kommer från boken jag läser just nu!

Hmm, hamnar under kategorin "Roligheter" även om det inte var speciellt roligt...

Hårfärgs problem..

Usch idag mådde jag verkligen inge bra. Visste inte vart jag skulle ta vägen..
Sitter i alla fall och har besluts ångest. Det är egentligen mammas fel haha. Jag vill ju egentligen vara brunett (okej svart hårig) men jag vågar inte eftesom då kommer jag aldrig bli blond igen, jag vet det bara. För mamma säger alltid åt mig att jag inte ska bleka håret och nu sket jag i vad hon sa. Så allt jag behöver höra från henne är, okej, då får bleka håret om du verkligen vill så då blir jag nog brunett igen! Nej ursäkta svart hårig...


Jag som mörkhårig

Fast and Furious

Då var ju min helg körd...
Fast and Furious maraton på trean och de är ju typ mina favorit filmer. Okej, nej men nära! Älskar de dumma filmerna. Så nu kommer jag ju vara fast framför tvn fredag och lördags kväll!


Kissie vs. Dessie

My, detta måste du komma ihåg! HAHA, alltså Dessie måste ju driva med kissie.. Eller?


RSS 2.0