Sliiiiteeen!

Sitter och kollar på tv. Jag kommer inte se klok ut på skolfotona imorgon. ojdå, men jag mår inge bra men jag måste ha ett skolfoto haha. hade det varit en vanlig måndag finns det ingen stor chans att jag skulle till skolan imorgon. så himmla trött och sliten jag är. allt blev ju värre från igår.
nu ska jag nog borsta ut håret och blåsa det, sen är det ansiktsmask som gäller.

kiss kiss

Aouch mitt huvud

Jag är så jädra trött att jag inte vet vad jag ska jag göra. Huvudet värker, fötterna gör ont, näsan är täppt och jag är jätte hes.
Nu är frågan, är jag påväg att bli sjuk? eller hade jag bara sjukt kul igår?
Det var iallafall jätte roligt, jag och jenny åkte in till stan med halv 3 tåget. Då gick vi runt och jag köpte ett par gympaskor, fina såklart :) Sen åt vi och tog det riktigt lungt. Klockan halv åtta mötte vi Micka Tone och Vina (MTV) thihi. Sen trängdes vi in i folk massorna, det var helt sjukt vad vi trängdes för vi stog väldigt långt fram faktiskt. Efter ett tag var vi tvugna att gå ut en stund för vi höll på att smälla av från värmen! Då mötte vi tre glada tjejer som inte var så himmla nyktra. haha. skit vad ni e packade, vadå vi har bara drukigt cooola! Sen drog vi in i folkmassorna igen för det sista. Jag och jenny gick typ 10.00 och mtv gick 10 min senare. påväg till T-C vinkade killarna som tjejerna hade dragit oss att möta. haha. mtv hann inte med pendeln vi tog. Sen gick jag och jenny till henne så jag kunde åka hem. Var hemma vid 12 typ. Aouch vad trött min kropp var då. Vi stog ju bara och dansade hela kvällen.


A la jenny

Sitter framför jennys data :) hon står i duschen. Har inte skrivit på några dagar men ingenting speciellt har hänt.. absolut ingenting. alltså som jag kan skriva på bloggen ;)

sov här idag och ikväll ska vi in till stan för nrj in the park. kommer nog bli ganska roligt faktiskt. sen vet jag inte vad vi gör. söndagen lär ju gå åt av att plugga och göra alla läxor. men det orkar jag inte tänka på nu! det är faktiskt lördag. usch så skönt.

God morgon!

Ja så här tidigt är jag uppe, påklädd till och med. Ska kolla vädret på smhi fast man behöver bara kolla ut för att se att det regnar! hinner inte med längsta inlägget men gårdagen var en bra dag :) var med jenny micka och vina när jag kom hem, mötte dom på vägen med mopparna. Thihi. We love mopeds! Åkte till mcdonalds och åt samt sprang runt och kollade på massa pennor. Dom blev lite trötta på mig efter en stund (A) kiss kiss

mjaaau

Skit vad konstigt det känns att ha ett shema! Och det var lite svårt att komma upp i morse måste jag erkänna även om det var ganska skönt att kunna ta moppen till skolan fast jag kom iväg 5 min senare än planerat pga glömd hjälm och massor :P Annars var dagen helt okej. Fick reda på två bra saker och en dålig. Ingen lilla rundan i år (YEAAAAAY!! DANSA!! WIIHUU!!!) och jag fick heidi i spanska :D jippi på det också. Det var däremot inte så kul att se vad vi behöver ha klarat av för att få mvg i spanska. jag känner mig ju ganska torsk. 

vi släppte in en katt idag som stått och jamat i jag vet inte hur många dagar. förrut hörde jag micka vina och jenny granarna slå henne så micka och jag fundera på om vi skulle köra av dom med moppen. hihi. hon är i alla fall jätte söt och vi kallar henne mjau. men vi hoppas vi hittar ägarna snart. 

nu ska jag äta upp mina popcorn och sen göra mig klar för sängen. 

kiss kiss

p.s 3 läxor på första dagen... d.s  

15 år

I didnt kiss a girl

but i love the song! haha, shit jag älskar mina högtalare. Skit hög volum, bra humör och bra musik. gud vad jag älskar det! haha.

men nu skrämde micka livet ur mig när hon gick in. ucsh! fyfan vad läskigt

Vadå weird?

Haha, nu börjar jag förstå varför folk tycker jag är konstig. Stog nyss i tvättstugan i endast underkläder, ipoden i öronen och hemtelefonen som mick stog jag och sjöng touch my body. Nu när jag tänker på det låter det lite konstigt. Ojdå.

Idag var i alla fall första dagen, saknar gammla klassen ganska mycket för det kändes konstigt utan vissa. Vi fick 4 nya elever. Anna-Sara har jag inte ens pratat med för hon var tydligen en bitch mot angelica förrut? Miranda är den hon är och kommer alltid få samma inställning från mig efter vad hon gjort. Björn var jätte gullig, alltså inte åh vad snygg han var gullig utan han var så där blyg och hade tandställning och var nervös. Som en fem åring gullig liksom. haha. Sen var det Nina såklart! Redan med i gänget liksom, själv tog det ett tag grr. Men men, stackarn bor i backa i  ett rum som stinker. :P

Snart ska jag nog träffa micka en stund, vet inte riktigt vad vi ska göra men nåt hittar vi på.

kiss kiss

Moor mud

Jaja, jag vet att jag tjatar men nu har jag min älskade kerstin florian moor mud ansiktsmask i ansiktet igen. :D Bästa alltså. Så himmla värd pengarna.

Idag var jag dåra med micka, vi gjorde ungefär ingenting. :P Åkte runt och kollade efter hårinpackning och satt och decka hos mig och mcdonald. :P Men det är skönt att bara prata. Körde på en räv idag också, usch. Asså räven var redan död men det var ändå äckligt. Trodde jag skulle spy. Men nu ska jag ta bort min mask och sen ska jag krypa till sängs och soooova. Eller jag ska kolla på film först så jag lär ju inte sova i första taget. :P kiss kiss



HAHAHA

ring De geergymnasiet Sauron Upphittat

klänning

skit vad jag gillade den här klänningen, och för den som inte ser är det rosor och döskallar på den
Get Cutie Skulls & Roses Print Mini DressGet Cutie Skulls & Roses Print Mini Dress
jätte fin klänning från asos värde runt 900kr.

stjärnstoft

jaa, asså så hette ju då filmen jag kollade på. jag tycker den är lika bra som vanligt :P sett den alltför många gånger. och har boken, haha. men jag är ett litet fiction freek ju´. skulle jag betygsätta filmen skulle den få högsta. okej nästan :P


skit vad vackert

förvånar mig faktiskt att jag inte somnade när jag kollade på filmen för nu kommer jag nästan svimma. man får ju bara hoppas att inte dunkandet väcker mig inatt för då finns det en som inte blir så glad.

so sleep thight
don't let the bedbugs bite
and if they do
cry out and shoot

Cherryshopstick


helt tokig i den här låten, men kommer snart att ha lyssnat sönder den. love love love

extremt glad

Så nu ligger jag i sängen som vanligt och skriver. Köpte massor av saker idag och kommer nog ta lite bilder på det imorgon men som sagt ligger jag i sängen nu xP
Det var lika mysigt som vanligt i stan, skönt med bra väder också. fick skavsår dock det var inte så skönt. "compeed i jennys väska". sen kom micka och kollade på mitt löshår innan anna kom och hämta det. jag vet inte vad det är men micka och jenny tillsammans gör mig väldigt glad. i och försig så var jag på bra humör innan men det var länge sedan jag varit så glad nu. och vad gjorde vi? kolla på bilder och lekte med löshår. huh?

nu ska jag göra ett nytt försök på gårdagens film igen eftersom pappa kom in och snodde datan från mig igår.. natt. så jag hann aldrig kolla klart.

söt eller hur? =)

Drottning gatan 81

Jaa dit ska vi idag, vi ska till stan alltså men på drottning gatan 81 så kan man köpa hårförlängning och det ska jag göra idag. Sen ska jag kolla på lite skol saker och ett par skol skor. haha älskar att säga så.
nu ska jag bara försöka få tag i angelica men jag vill inte ringa henne så här tidigt. jenny vet jag e vacken men måste ringa angelica först.


drottninggatan

Kalla Sverige!

Man märkte verkligen idag att det måste varit varmt i grekland för det är sviiin kallt i sverige enligt mig. Jag åkte hem till jenny vid typ.. 11? så fick jag vänta en stund för hon stog i duschen. stackarna hade joggat i ballerina skor på förmiddan. Vi åkte till märsta för att kolla på bokaffären efter lite skol saker men hittade inget roligt. suck. det var 2 andra i typ vår ålder med en av sina föreldrar där (asså typ dotter pappa, son och mamma) och man kunde ju inte undgå att tänka, kan någon av dom här vara mina nya klasskompisar?

På eurostop kände jag mig som värsta fettot när jag vräkte i mig som om jag inte fått något att äta på flera dagar, haha. jag kom fram till att även om jag skulle hitta något idag så skulle jag inte köpa något för jag skulle vänta tills imorgon. men imorgon skulle jag inte hitta något och jag skulle åka tillbaka till eurostop och köpa allting. ojdå.

micka och vina kom förbi en stund och var socialla. vina passar verkligen i tandställning, få som gör det (tro mig jag vet). så vi stog och diskuterade tänder en stund. hihi. vad pratar ni om?

nu är det så att jag snott min pappas dator så jag ska kolla på film i sängen. Ni får säkert läsa om den sen (fast man har ju sett den några tusen ggr).


en sån kanske?

Back in town!

Såå, nu är jag tillbaka i lilla märsta. Men jag vill tillbaka till kreta!! :'( Det var så varmt och härligt där! Här kan man ju inte gå utanför dörren. Jag ska berätta vad jag gjorde senare men just nu ORKAR jag inte!!! Usch kom hem 4.30 i .. morse? så jag har inte sovit speciellt mkt inatt.

idag ska jag börja med att fixa mina naglar som inte ser kloka ut! Sen ska jag försöka vara med jenny, tycker synd om hon är och springer i industri området, stackarn. Men tänk possetivt! Regnade det inte förra året? Ska försöka få med henne och hämta kemtvätt, hihi. Och sen ska jag försöka få tid hos a la hårfrisör för jag ska hinna klippa mig och slinga håret innan skolfotona som tas på Torsdag! Och då ska man till tandläkaren också. Usch, jag vill inte höra "E 7 karies" MEN PRATA ETT SPRÅK SOM MAN INTE FÖRSTÅR jag vill i alla fall INTE veta!


här är vårt fina hotel, skit skön pol

Kreta!

Ja det här blir nog mitt sista inlägg innan jag åker till Kreta! Åker klockan halv sex ikväll så jag måste packa snart. Ska ta massa fina bilder!

Nu sitter jag i "sängen" och kollar på oceans thirteen! Bra serier men jag har sett dom allt för många gånger. Men det finns ju några riktigt snyggingar med!

Hejdå! Ha det så bra i sverige och i skolan, kommer ju tillbaka när ni börjat. Sakna mig inte allt för mycket!

Sammanfattning

Idag träffade jag Micka på dagen, vi åkte till eurostop och handlade glass som vanligt. Päron idag, kommer sakna min kära mjukglass i grekland. :/ Huuur ska jag klara mig utan i en hel vecka?! :O Sen så åkte vi hem och hämta pengar så vi kunde köpa expressen för att se hur bra våra skolor är. Självklart fanns inte min med! Gud så ovanligt, nååååt. Mickas gjorde inte så bra ifrån sig. haha. Sen stack vi till Micka och gjorde absolut ingenting.. Stack hem och åt och Micka kom dit senare och vi kollade på Van the man, aka Van Wilder. Den var rolig, fast jag blev lite illamående på vissa ställen. Sen satt vi med Kirsten Florians ansikts mask i ansiktet och kollade på Project Runway!!! Den där ansikts masken är skit bra alltså, helt klart värd pengarna gott folk! Haha, gott gotti gott gott! xP


sötaste hunden, och äckligast =P

J*vla pundo! S-I-T-T-A!


Panta panta panta mera!

Nu har vi varit och lånat massor av böker! :D Det blir roligt att läsa. Lånade:

1. Sushi för nybörjare - Marian Keyes
2. Såld - Natasja T.
3. Sagan om Klanen Otorio 1 - Liam Hearn
4. Nån bok om kreta :P

Nu ska jag och Jenny kolla på hancock för pengarna vi fick när vi pantade kladdiga ölburkar.

Snabba Cash

Jag håller på att läsa Snabba Cash just nu, har inte kommit speciellt långt men men! Eftersom jag faktiskt inte gjorde någonting jag borde gjort igår ska jag göra det senare idag. Men nu ska jag klä på mig och ringa Jenny. :) Fråga om hon vill med ut på några ärenden. Oj vad corny det lät. haha. Men men nu ska jag fixa mig.


en riktigt bra bok

Ingen Grönan

Hade ju planerat att åka till gröna lund imorgon med jenny och micka men pga av att jag inte har några pengar blir det inte av. Kanske försöker åka när skolan börjat igen för man måste ju dit någon gång i år!


Ska hämta mamma om 20 minuter på jobbet, gillar inte när hon jobbar sent och sen ska jag kolla på tv och sova. Är fortfarande helt slut på kvällarna men idag gick jag faktiskt upp alldeles för tidigt!

Skönhets tips

Nu börjar snart skolan och vem vill ha matt hår, finnar och dålig hy? Inte jag tack! Men nu tänker ni men det kan man ju inte göra något åt nu! Men det är väl klart att man kan! Och jag ska ge er några tips på hur!

1. Drick mycket vatten, det rengör huden och håller den fuktig.

2. Kerstin Florin Moor Mud Masque är en ansikts mask som gör under för finnar och poormaskar! Dom försvinner någon timme efter, det är ren magi enligt mig.

3. Apoliva hårprodukter hittar man på apoteket och är riktigt bra! Håret blir mjukt och skönt, man känner att det blir rent!

4. Hög solskyddsfaktor! Om du brukar ha 8 ta 16! Det skadar inte att ha extra mycket och du får en finare och jämnare bränna. Tänk på att ha starkare solskydd i ansiktet.

5. Ha håret i en hatt eller sjal när du solar för håret slits av solen.

Bruum Bruum brrjiii poff

Ja så lät det ungefär nyss när jag och Angelica krokade. Eller jag körde in i hennes ljuddämpare! Asså vi åkte i höghastig och sen kvarnitade en skåpbil framför så alla var tvugna att bromsa. Angelica  hann bromsa men jag kollade på hastighets mätaren just då så jag såg det försent. Skadorna var få men Angelicas ljuddämpare kvaddades och mitt stänkskydd är trasigt. Vi mår bra dock, förrutom att jag aldrig mått så här dåligt tror jag. Usch vad läskigt det var.

Och för alla som vill veta så nej jag har inte svarat på era sms eller samtal. Varför? För att jag inte har några pengar kvar och har verkligen inte orkat. Ni får kanske svar senare.

Kollar på hollywood skit, och det är massa som bantar och dom tre topp är helt sjuka! Geri Hollywood är 35 men hennes kropp 59! Varför gör man så?Janet Jacksson är 41 men hennes kropp är 67år gammal! Men värst är.... Oprah 53 år men hon lever i en kropp av en 82åring! Asså helt ärligt! Och detta är genom jojo-bantning!


hur känns det att ha en kropp som är 29år före?

Och vad ska en My göra idag?

  1. Hårinpackning
  2. Tvätta kläder till grekland
  3. Ansikts mask
  4. Bada fötterna
  5. Ta fram resväskan
  6. Handla

Dripp dropp

Ja det dripp droppar fortfarande men det blir bra på torsdag för i kreta hoppas jag verkligen att det inte regnar! haha. det blev ingen svamp plockning idag utan jag var bara hemma för det mesta och tog det lungt. åkte ut en liten stund bara.

är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. men jag ska nog gå och lägga mig snart. för den som inte vet så sover jag i vår soffa just nu eftersom det är något konstigt med våra vattenrör eller något.

Såg någon film som hette eight days to live, eller såg och såg. spelade kort samtidigt. men den var riktigt bra av det jag såg faktiskt. lite sorgligt för mamman bara.

behövde ställa in min dyngsura moped i spöregnet nyss. KUL, not. Usch var jag inte gillar regn.


Helgen v. sommarlov

Fredag: jag och jenny åkte till stan och gick runt och kolla på vad som hände eftersom det var 080808. Vi gick runt vid platan och gick i lite affärer sen drog vi till gamla stan eftersom vi trodde att vatten kriget skulle vara där men det var det inte! Det var vid kaknes tornet typ. hehe. så vi följde efter massa röda så hittade vi dit. det var jätte kul att kolla på även om vi gick väldigt långt och mina skor gick sönder. sen tog vi bussen till hötorget där vi kollade på batman filmen. den var bra men lite creepy ibland.
Lördag: Då åkte jag, ia, otto, kim och malin till kolmården! jippi det var roligt men det tog sjukt lång tid att åka. vädret kunde varit bättre och det var enormt mycket getingar vilket inte var så kul men annars var det bara bra. tog bilder och filmade under delfin showen så ni kanske får se sen!

Idag skulle vi plocka svamp men verkar inte bli av så vi får se vad som kommer hända

Regn Regn, och åter regn!

Vad trevligt va? Kom hem från angelica för någon timme sedan. Vi pratade om att det var helt sjukt att det var ett helt år sen vi träffades och det kan jag hålla med om! Vi kollade på American Pie : The Naked Mile & Over the headge. vi garva som fan åt American Pie. Skit vad kul. Men nu jag kolla på ghost wisper eller vad det heter och pappa tycker jag snor allt internet HAHA

Är skolan verkligen pest & kolera?

Det tycker dom flesta men det tycker faktiskt inte jag! Men eftersom det blir mindre och mindre dagar kvar kanske jag kan muntra upp någon med att påminna om vissa saker som faktiskt är roligt med att börja skolan

1. Nya saker,
ja det kanske är kläder för er. Men jag älskar att handla nya block, pennor & väska! Tänk att shoppa något som man faktiskt kommer att få användning och inte bara kommer att ligga och ruttna någonstans.

2. Nya vänner, även om du börjar på en ny skola eller går kvar i din gamla så är det inte ofta det ínte kommer någon ny! Om någon vet borde det ju vara jag som bytt skola väldigt många gånger. Men man skaffar vänner för livet, eller kanske en ny kärlek! Längtar redan efter att få se våran nya klass.

3. Återträff, inte bara får man lära känna nya vänner men i skolan får man möta alla gamla vänner igen! Det är väl skönt att veta att man i alla fall ska möta minst en av sina vänner den dagen.

4. Chansen att förbättra, ett nytt år, varför inte massor av nya mvg? När man börjar ett nytt år är det lättare att ta sig i kragen och säga kom igen nu! Nu ska du skärpa dig och få mycket bättre betyg! Det är i alla fall vad jag kommer göra och jag har många vänner som har bestämt att dom ska bli pluggisar i år. Det är ingenting att skämmas för. Andra borde vara avundsjuka istället.

Mango

den här väskan från mango kommer följa med mig till skolan


Mr. Blondieboy klagar

Jaha, nu vill Mr. Blondieboy byta namn. Suck. Då får hon komma på något riktigt bra kan jag ju säga iallafall! Hehehehehe. Ska försöka få med Mr. Smartdude till Grönan med Mig Mr. Fishpin och Mr. Blondieboy nästa vecka. Lär ju bli tisdag om det blir bra väder fast det lär det ju inte bli, (peppar peppar ta i trä, knack knack knack) men nu ska jag låta Mr. BB att skriva lite i sin fina blogg och sen kanske vi ska åka och hämta hennes moppe för hennes handled har blivit mirakalöst bättre helt plötsligt. Host host fejkar host host.

Mr. Tallman anropar

Haha, jag och jenny sitter och kommer på massa roliga namn åt folk. Eller vi är helt seriösa men det blir roligt. Hon är inte lika kreativ som jag dock :P hon tar vad dom heter på playahead. haha. men vi har!
Mikaela= Mr. Blondieboy
My (jag) = Mr. Tallman
Jenny= Mr. Fishpin
Vina= Mr. Kurdshort
Marika= Mr. Smartdude

Man måste verkligen känna alla för att förstå det roliga! haha. Men nu ska jag kolla om Mikaela är klar för då ska jag åka och hämta henne. HAha, gud vad roligt det låter. Hon är som min lilla bebis!

Krrsh, krrsh. Out.

Mån & Tis

Måndag: igår var jag med jenny! ovanligt, not. vad vi gjorde ´kommer jag inte riktigt ihåg, fast jag vet att vi åkte till eurostop och det började regna påvägen hem. jippi. svin kallt var det också i min kortärmade kofta. vi bestämde oss för att åka till grekland, kreta för att vara mer precis. det kommer bli jätte kul. vi sticker om 9 dagar och det är lite läskigt att när vi kommer tillbaka ska jag nästan börja skolan med detsamma. påtala om det ska jag skriva lite om skolstarten som jag har tänk på ett tag. kommer nog någon gång.
Tisdag: idag skulle jag varit med micka, men alla som känner henne vet att hon gillar att sjuta upp saker så vi får se om det blir något imorgon. istället satt jag och frös på moppen till coop. fast jag hade sjukt mycket kläder på mig. såg ut som en eskimååå. haha. men så går det! sen kom jag hem och det tog väl en timme innan jag fått tillbaka värmen. satt och kollade på tv och "städat" mitt rum, asså jag har men det är ju inte spotless liksom.


Grekland vs. Bulgarien

Mamma och jag kan inte bestämma oss vart vi ska åka. Bulgarien är billigt och man kan göra mycket där. Men jag har alltid velat se Grekland! Och alla vita byggnader... Ska snart över till hennes jobb så vi kan bråka lite mer om det. Vi skulle ha tagit Grekland om det inte var så dyrt. Ganska trist, jag bryr mig inte men det är inte mina pengar! Nu ska jag slänga i mig lite frukost och sen drar jag.

Ingen lust

Ibland har jag bara inte någon lust att skriva! Och inte nu heller egentligen. Tänkte bara säga att om ni vill läsa om kryssningen får ni gå in på jjennye.blogg.se för jag kommer nog inte skriva om den =P Orkar bara inte!

Har börjat gilla en ny serie, Greek tror jag att den heter, haha. Går på Femman, söndagar klockan 19 =) kollade med jenny på en film som heter Too young to marry nyss, bra tyckte jag men jag vill också hitta min äkta kärlek när jag är sjutton! Hoppas hoppas...

Min syster fyllde år idag så grattis till henne! Hon fick en mörk blå tröja och en liten bok om systrar av mig! Vad snäll man kan vara ibland haha.  Skit vad jag önskade att jag var 18 igår, för syster och alla värkade ha skit kul.

Miiicka kommer hem imorgon, saknat henne! Hon har varit borta över en vecka nu, jag klarar mig verkligen inte utan vänner! =P

RSS 2.0