Merlin

Ny favorit serie! Den sänts inte i Sverige än utan kommer ut ett nytt avsnitt en gång i veckan på BBC. Serien heter Merlin. De som kan något om legenderna bland Merlin, Uther, Arthur, Morgana och Lancelot vet ju direkt ungefär hur serien är. Det är ur Merlin perspektiv om när han mötte Arthur för första gången.

Jag måste säga att de här legenderna är något jag verkligen är intresserad av. Vill gå en kurs i sånt här någon gång. Skulle vara så roligt att lära sig om alla legender någon gång!


gudomligt bra film genom hela legenden, ur
än en gång Merlins perspektiv.


Colin Morgan som spelar Merlin i bbc's serie.

Jag suger då något extremt på det här

att uppdatera bloggen. Den har bara förlorat sin charm!

Jag ska i alla fall berätta vad jag fick i julklapp.... Men den listan får ni nog höra imorgon (a) KRAM

Sorgsna låtar


Värmande fyrvärkerier

Ajdå, nu var det ett tag sen men bloggningen lär nog vara uppe i 3 veckor nu. Fast jag lovar ingenting.
Jag var ju i alla fall i thailand i två veckor och jag kom tillbaka i söndags! Härligt, värmt och skönt var det men borta bra men hemma bäst. Längtade hem och nu är jag äntligen hemma!

Idag var det i alla fall skolavslutning 06:30 som varje år. Jätte vackert var det med fyrvärkerier och allt. Som Micka säger; Man märker att jag går på en annorlunda skola. Jag går inte på någon konstig skola. Bara en med större ambition!
Just nu sitter jag och ska kolla upp vad jag önskar mig i julklapp. Vet ju inte vad jag vill ha! Ska kolla på en ny kamera. D60 kanske. Vi får se hur det går.

I eftermiddag ska jag försöka få tag på Jenny men vet inte om jag lyckas. Har ganska fullt upp ett tag framöver och skulle vilja träffa henne snart!


RSS 2.0