Grymt



Hur i helvete kan folk tycka detta är roligt?! Det är grymt och elakt och när en person faktiskt försöker hjälpa till blir den dömd så fågeln får mera skador! I detta fall hatar jag faktiskt människor, tycker sådanna människor (som taxi-chaffören) som inte har någå respekt för andra varelser är idioter och jag vill se dem döda. Och nej, jag överdriver inte.

221109

Sitter i mitt nästan färdig städade rum och njuter, härligt!
Om typ en halvtimme ska jag åka med mamma och Rufus för vi ska träffa familjen där Rufus ska bo när vi är i Thailand. Självklart känner vi redan familjen men vi måste ju kolla om Rufus och Elva (deras hund) går ihop!
Haha, New Moon reklamen går om och om på tv.. Aja, tar med mig kameran så det kanske kommer lite söta hund bilder sedan.
Andra saker jag behöver göra idag är att prata med Erika för jag hinner inte träffa henne idag. Städa klart mitt rum, plugga en massa, börja packa och om jag har tid måla ramen till min affish! På tiden snart alltså, men vi får väl se hur det blir.

Guessing game

Pappa sitter och kollar på Gilbert Grape och sen frågar han mig om jag vet vilka två skådespelare det är. Jag visste direkt, syndes på ögonen. Och sen har ju en varit bakgrundsbild på min dator i många veckor (dock inte längre). Men skriver inte vilka så kan man få sig en brain teaser när man ser dem.


Halv dålig bild, men man ser.


Taylor Lauthner

Okej, så dagen började med en förjävlig film, Flugornas Herre. Förskräckligt, massa barn som dödar varandra. Sen var det matte, badmington (där min mentorsgrupp förlorade med ett jädra poäng), engelska test (as lätt) och Spanska. Efter det var det att möta upp Jenny, åka in till stan, käka på donken och SETT NEW MOON PÅ BIO! Det var så mycket folk och det var såååå bra!! Obeskrivligt. OCH OH JESUS VAD TAYLOR LAUTHNER ÄR SNYGG! Det har jag iofs alltid tänkt. Ända sedan jag såg honom i cheaper by the dozen för åh så många år sedan.
Efter bion åkte vi till Märsta och jag gick till biokällan för att träffa mina kompisar som spelade den kvällen. Missade dem, men såg både the Naked Conspiresy och Last Breeze. De var skit duktiga.
Idag ska det pluggas! Som hela helgen.


Hörde att han dejtade TAYLOR Swift, hur tänker man då?


HP dm1? Asus EEE?

Jenny har också blivit besatt av True Blood. Men jag är ledsen min bästa vän, just nu är ingen mer besatt av mig.

Måste i allafall berätta att JAG, My Zetterquist fick slutbetyget MVG i drama. WHAT?! Till och med högsta poäng! Excuse me? Jag som har scenskräck? Grattis till mig.

Har pluggat matematik hela dagen typ, och imorgon börjar nya schemat! Jag längtar lite faktiskt, inte mycket. Men lite.
Och sen är det ju bara två veckor kvar till Thailand! Helt otroligt! Bara en helg kvar..
Jag skulle lägga upp bilder på huset vi ska bo i, men jag vet inte själv hur det ser ut.

Shoppingen igår var jätte rolig! Jag köpte nagellack, en halsduk, en bok och ett rosa band. Och en jäkligt dyr macka på Waynes. Men god var den! Jag och Jenny gick in och kollade på Jimmy Choo kollektionen men den var inte så snygg, och sen får vi ju tänka på att även om Jimmy Choo har designat det så är det fortfarande HM kvalite! Och jag vet inte om allas kläder, men mina HM kläder krymper i alla fall i tvätten..

Vi stod också inne på On Off i typ två timmar och kollade på datorer. Ska ju önska mig en i julklapp men då måste jag ju veta vilken! Hittade en som heter HP DM1, den verkar vara jätte bra och de på On Off rekomenderade den starkt. Men det var en riktig dyrgrip! Hittade en annan också som heter ASUS EEE PC 1101HA SV, den är två och ett halvt tusen kroner billigare men inte alls lika bra. Funderar på om jag ska betala en del av datorn själv och få dm1 ändå.
Hittade precis DM1 för en tusenlapp billigare, WIHU!


Halsduken/scarfen jag köpte. 150kr från Monki.

I wanna do bad things with you...

God morgon!

Lördag och jag sitter och lyssnar på Rufus som håller på att bli tokig, han springer bara fram och tillbaka och när jag tog ut honom så ville han inte kissa. Mystiska hund.

På måndag är det nytt schema! Ska bli otroligt jobbigt, men vad gör man? Går 08:20-16:00 alla dagar utan håltimmar.

Har blivit tokig i en serie som heter True Blood, och har redan kollat på alla episodes från säsong ett och två. Nu väntar jag ivrigt på säsong tre som kommer i Juni! Alexander Skarsgård spelar en högt satt vampyr som heter Eric Northman, och han är så snygg! Min bakgrunds bild på datorn just nu.

Idag är det shopping som gäller! Jag ville åka till Sollentuna Centrum men då protesterade Jenny högljutt så vi får väl se vad som händer. Känner på mig att hon vill in och kolla på Jimmy Choo idag, jag vill inte åka till stan pågrund av det. Fatta hur mycket folk det kommer vara där? Ville bara ha en lugn dag på stan, men nej nej..

Nej nu ska jag väl gå och klä på mig, om det är möjligt med min rygg. Skadade den igår igen, måste verkligen sluta utmana ödet.

Ciao Ciao


Eminem

Sitter och kollar på EMA, alltså det är inte många som vet att jag älskar eminem. Tycker han är så bra! Den ändå hip hopparen eller rnb:are jag gillar. Jag älskar alla hans låtar.. Och när han vinner något så får jag alltid panik! Jag typ ställer mig upp och skriker: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! rakt ut! Mamma fick damp på mig nyss när han vann best male. Men han är sååå värd det!


(kan hela texten, thihi)

RSS 2.0