Finns ingenting att säga...

Jag orkar verkligen ingenting just nu. Dagen var rolig till en början men sen blev den bara sämst. Allt jag vill säga är att om jag vet att de inte kan bli som de va hoppas jag att allt blir bättre snart. Jag ska uppdatera bloggen med både bilder och text men just nu behöver jag verkligen spendera tid med familjen.

Bal

Värkande vader, bultande fötter och tjutande i öronen. Men det var värt det, allt för en underbar kväll.

Genomlida

Med dig vid min sida,
behöver jag aldrig lida.
Så länge jag dig ser,
desstu älskar jag dig mer.
S¨länge du mig får,
tro att de är bra jag mår.
Ska jag aldrig behöva genomlida,
nej inte med dig vid min sida.

-My Zetterquist

18års gränser

Men lägg av helt seriöst. Jag tycker att alkohol och rökning är jätte bra att ha arton års gräns men nu har de väl ändå överdrivet! Vet ni vad man inte får göra nu? Köpa energi dryck eller sola solarium!
Jag tycker båda är jätte fjantiga, varför vara så barnsliga? Vad är det värsta som kan hända om man dricker förmycket redbull liksom?

Annars är det väl bra, har matte nationella på torsdag så jag måste plugga lite av de nu. Men annars är det nog en ganska lugn dag.. Hade intervall träning idag och jag var riktigt stolt över mig  själv men jag trodde nästan att jag skulle dö. Jag har sämst kondition och med pollen och en kraftig förkylning gör inte allt bättre.

Fotografering



Favoriter:
Mys:
Den när jag håller i min sko den första.
Jennys: Den när jag skrattar.

Nikon D60 fiasko


Här gör man sig fin i nästan en timme för att Jenny ska fotografera en och så är självklart hon den ÄNDA på jordklotet som kan få suddiga bilder på en Nikon D60! Jenny älskling, hur lyckas du?
Nu ska vi göra ett försök till och resultat kommer senare..

Idol 09 here we come!

Jippi, jag kanske får med Eveline Idol Lördag!! Hoppas hoppas hoppas! Hon sjunger ju så underbart vackert och man kan ju verkligen önska att hon går med på det! Kan ju säga redan nu att det blir 3 timmars sömn den natten, usch usch.
Aja, nu måste jag springa tillbaka till teknik lektionen, looovar ett inlägg senare idag!


Stolt ägare av..


Dålig uppdatering

Det kommer en lång uppdatering imorgon med dagens inköp och sådant men just nu orkar jag inte. Har skollördag imorgon och ska lyssna på en föreläsning om ätstörningar. Men nu ska jag se slutet på talang!


Eddie


Fick ju fixa egen mat i dag så McDonalds blev det! Åkte dit med Jenny strax innan åtta och åt en big mac, mums! Visste inte att jag var så hungrig förren jag tog första tuggan. Fick väl i mig mat jag inte fått i mig den här veckan nu, det är väl bra.
Det är bra att man lärt sig behärska sitt skratt för annars hade mcdonalds haft cola fönster just nu. Precis när jag tagit en klunk cola hoppar Jenny över mig och demonstrera hur hon skulle göra om hon mötte Eddie (Edward Cullen eller Robert Pattinson rättare sagt) jag lyckades svälja innan jag brast ut i skratt tack och lov.

Nu ska jag skriva lite mer på mitt hemprov och sen ska jag faktiskt sova så jag mår bättre i morgon. Godnatt!

Att tappa vikt

Bild från google.


Att vara sjuk är inte bra för mig. Jag rasar i vikt.
Mamma: My, du har tappat jätte mycket vikt på senaste.

Ni ser när jag mår psykiskt dåligt så slutar jag att äta. Och när jag inte ätit någonting så tar det längre tid för mig att få upp min apetit. Jag kan knappt dricka vatten utan att må illa och till slut har jag ingen energi kvar och får ont i huvudet, vilket jag har nu. Det är en ond cirkel som jag fastnar i lätt och ofta.

Mår dåligt psykiskt - Slutar äta - Ingen apetit - Kan knappt dricka vatten - Jag blir fysiskt sjuk

Jag har i alla fall tappat 3 kilo på två veckor nu.

Sjuk


När jag vaknade i morse så kände jag direkt att jag var sjuk så det var bara att gå och lägga sig igen. Sov fram till elva tiden och har suttit och "halv" pluggat sedan dess. Har börjat göra mitt hemprov men eftersom jag inte har min dator så måste jag sitta och ladda ner powerpoint och sånt! Provet är faktiskt sjukt svårt eller det är svårt att fatta egna beslut.
Annars är väl allt bra, nej jag ska inte ljuga livet är sämst just nu. Angelica är as arg på mig för att hon inte fick veta vad som händer i mitt liv just nu. Det som händer i mitt liv just nu är helt patetiskt och jag blir så arg ibland att jag vill kasta någonting i golvet.
Det är tur att man har så fina vänner som stöttar en, i alla fall de som vet allting. Även om vissa av dessa vänner finns på andra sidan jordklotet.

Tony Dinozzo


Åh vilken dag! Jag har sån huvudvärk så jag tror mitt huvud håller på att sprängas. Det känns som om någon sitter och trycker med två händer mot bakhuvudet. Usch, vill bara att det ska försvinna.
Annars så var dagen inte heller bra, fick flera saker att oroa mig för och har sovit mig igenom lektionerna. Ända lektionen man var med på lite var engelskan och det är ju inte precis mitt svåraste ämne.
Imorgon har man bara tre lektioner tack och lov, fast jag önskar att de vore noll. Ska väl ta i tur med hemprovet imorgon också, idag var det bara en sjukdag.

Kollade precis på Navy CIS. Har kollat på den serien i tre år nu men är långt ifrån att ha sett alla avsnitt, så härligt när det är så! För den som sett serien vet att en huvudperson dog några serier sedan och jag var skit arg då men nu tycker jag Ziva är hundra gånger bättre. Har faktiskt gråtit till den här serien när Tony låg i pesten och alla trodde han skulle dö, fast jag har i och försig gråtit till Project Runway så mig kanske man inte ska lyssna till hehe.

Nu ska jag kolla klart på The Mentalist, så jädra cool kille men jag märker också vissa saker, sen ska jag göra mig redo för sängen! Jag måste vara världens nörd men jag är överlycklig att jag kan få sova i pappas säng i natt för det är så j**la kallt på nedervåningen, då behöver jag inte frysa inatt!

Stundent Klänning

Skulle jag ta studenten i år så skulle jag ha på mig den här skönheten.



Går att klicka hem här.

Min Humor


Ett Gott Skratt Förlänger Sömnen


HAHA, kalla mig copycat! Snodde den här från MICKAS BLOGG och det är så roligt! Skrattar lika mycket varje gång!

Dagens Inköp


Dansösen doing the Yogiyogi




Ett Oväntat Besök!


Kom hem för timmar sedan men har inte orkat skriva någonting. Jag skulle behöva sätta mig och gå igenom hemprovet en timme innan Harry Potter börjar på tv klockan åtta men vet inte om jag orkar. Jag pluggar bara inte på lov det går inte! Jag kommer sitta och plugga ihjäl mig den här veckan men jag gör det hellre än att plugga på lovet, det är sån jag är.
eurostop hände det roligast, vi satt och käka glass och helt plötslig sätter sig en dam på 60 år brevid oss, stirrar och säger cola! Jag vände mig om och tänkte; börja inte skratta My det är oartigt! Svårt var det också, låg i tårar nästan men man hörde mig inte. Sen såg jag att Micka fnissade med tårar i ögonen och Jenny hade nästan satt på sig hjälmen för att man inte skulle märka att hon skrattade. Helt plötsligt hör man; Jag måste gå till kicks! Från Jenny och vi flydde från den läskiga damen.
Jag hittade i alla fall en kofta och ett par solglasögon. Bild får ni se senare!

bad hairday everyday



För den som ville veta hur jag ser ut i håret på morgonen. Och folk frågar mig varför jag inte är håröm? Hur tror ni det känns att reda ut det här? Måste bara tillägga att min hårfärg inte alls ser ut som på bilderna. Vet inte vad som händae men sist jag kolla var jag blond.

Header


Så, mår mycket bättre idag tack och lov. Har ju skola imorgon och vill inte missa första dagen men får väl känna hur jag mår! Igår låg jag i alla fall sjuk i sängen och åt nästan ingenting. Tror ni jag är hungrig nu eller? MUY!
Nu på förmiddagen har jag suttit och knåpat med den dumma headern som inte ville bli bra men nu tycker  jag att jag äntligen har lyckats!
På Headern är det från höger; Robert Pattinsson, Jag, Jenny och Jag och sedan Steve Talley aka Dwight Stifler.
Enligt mig är Steve nog den snyggaste killen på jordklotet men alla har ju inte samma smak.
För de som inte är så himmla bra på engelska betyder texten; livet är himmlens skärseld, du hjälper mig att uthärda den. Ett ordspråk jag har kommit på helt själv, stolt som man är.

Idag ska i alla fall jag och Micka ta mopparna till Eurostop eftersom jag mår bättre och jag ska köpa en kofta utan hål som jag kan ha nu i det sköna vår vädret! Så mycket för sparandet av dom pengarna, haha.


No Words Needed


Livet går inte ihop när man är pank och behöver saker.


Fick precis ett till påskägg, man undrar ju om folk tycker jag behöver äta på mig lite. Det var mitt tredje nu dåra. Lite större det hära men inte lika stort som familjens gemensamma på sju kilo.
Annars är jag sjuk eller börjar bli. Har konstant huvudvärk och kan svära på att jag hade feber i går kväll. Har därför legat i sängen hela dagen.

Tänkte börja spara pengar nu i framtiden men tror inte det kommer gå så bra. Jag skulle behöva;
-En vår kofta.
-En ny mobil.
-En webcamera.


Och jag är så gott som pank. Eller jag fick 240kr i påskpresent och sen har jag massa euro, norska och 200kr svenska innan dess! Aja, försöka måste man väl.
Nu ska jag gå och äta en sjukt tidigt middag, är inte ens hungrig än fast det är jag ju aldig längre och sen ska jag se om jag inte kan fixa min webcamera ändå.

Speak up to be heard


Kollade precis på film med Jenny, vi såg Speak med Kristen Stewart (ofc). Det var faktiskt en jätte vacker berättelse med så mycket sorg i sig. Däremot tyckte jag att man kunde ha tydlig gjort mycket i filmen som man inte gjorde. Relationerna mellan karaktärerna var ganska oklara vilket kunde vara irreterande och slutet var lite tafatt. Kristen Stewart spelade klockrent i huvudrollen, att spela med känslor är någonting hon verkligen ska satsa med och i Speak blev hon faktiskt Melinda och inte Isabella Swan! Någonting många skådespelare saknar är förmågan att bli någon annan i en annan film. Daniel Radcliff kommer till exempel alltid vara Harry Potter hur han än gör.
Jag tror också att Robert Pattinson kommer fastna i att bli Edward Cullen och inte kunna ta sig ur det.

Filmen var i alla fall övertygande bra och får 3/5 M.


När jag har börjat läsa igen kommer jag nog att läsa boken som filmen är baserad på.

En.. eh dagens outfit?


Ignorera gärna "the bad posture". Och mitt konstiga leende och mina sjukt snygga hörlurar! Haha. Men så mycket hade jag på mig idag och det är typ en outfit i sydafrika ju! Det var skitvarmt idag helt enkelt.. =)

Notera att mina ben är mycket mycket brunare än resten av kroppen.

Påsk och Solsken!

Medans man är elak kan man ju inte att undgå att påsken har på allvar gett oss vår nu! Åkte moppe i endast capri jeans och linne idag, hur härligt som helst!

Det är obeskrivligt hur mycket godis vår familj har köpt. Det här är det största påskäggetfyra kilo! Sen har vi typ tre "normal stora" och ett på 3 kilo! Plus en massa lösgodis i skålar.
Det roliga är att det bara är tre i familjen som äter godis och ingen av dem äter speciellt mycket. Godiset kommer räcka till jul! Haha

Ohoh


Nervös, Orolig och Spänd!
Japp, det är väl det jag är just nu... Hitta mitt halsband kunde jag inte heller. Jag måste fixa i ordning mig och ska vara ute ur huset om trekvart. Det blir ganska brottom det här.
Jaja, lite tid har jag över.
Vi hittade inte den där filmen igår eftersom den inte kommit till Sverige men vi såg Supersugen och American Pie - Naked Mile. Jag har sett naked mile förr men igår var första gången jag la märke till att den faktiskt är romantisk! Eh, hallå? 
Supersugen var väl några skratt men så bra som jag hoppats på var den inte. För den som vill veta har alla filmer Jenny ser någonting med twilight att göra. Stort suck där alltså. Supersugens director har faktiskt gjort en annan film som Kristen Stewart spelar i! Den ni!
Nu måste jag faktiskt göra i ordning mig. Bara 40 minuter kvar! Run Forest Run!

"Wait, your a Stifler AND a virgin?!"
"McLovin!"

Data nördar..

Jag och Ellinor sitter max 3 centimeter ifrån varandra och pratar med varandra på msn. NÖRDAR!!!
Vi pratar med Jenny, ingen av dem vet det än men vi ska kolla på filmen Jenny letar efter med Kristen Stewart ikväll. Thihi, vi ska hyra den! Ni får se!
Annars är allt bra förrutom att Mamma och Ia hackar på mig. Ska snart skriva varför men för säkerhets själ så får det vänta lite..
Nu ska jag dra med Ellinor och lära henne tvätta. Annars vem vet vad hon ska ha för kläder på sig när hon flyttar hemifrån i höst?

New Moon

Because of Edward Cullen, human boys have lost their charm.
Titta vad jag hittade på Facebook! :D
Här blev man inte överlycklig, host host.
Jag själv tycker att det här omslaget för filmen är mycket snyggare än den för Twilight och jag hoppas också på att filmen kommer bli bättre än Twilight även om Twilight fick toppbetyg! Åh jag kan inte bärja mig, Jag och Jenny på den absoluten premiären!

Trance

Vad härligt det är när man fått säga vad man ville säga och kan slappna av för att svaren man fick var så bra! För att inte tala om vad härligt det är när man faktiskt har berättat för någon vad håller på med. Lättnaden och trycket på axlarna bara försvinner! Jag sitter i alla fall i mitt rum på tredje dagen av påsklovs rutinen. Ganska simpel; på dagen är jag med Ellinor och på kvällarna sitter jag och pratar med ellinor på msn! Stakarn, hon mår inge bra över att Philip är borta och det kan jag i och försig förstå.
När det är stressigt så finns det många sätt att slappna av men jag har verkligen märkt att lyssna till trance är det bästa. Och vem är inte då bättre än DJ Tiësto? Har tre låtar av honom som alla är över en timme långa plus massor som bara är normal långa.. Klipp här nedanför finns på min absoluta favorit bland de korta. Lord of Trance.

Jenny


Åh vad älskad man kan känna sig.. Jenny och jag har ju varit vänner i 10 år och jag har älskat varenda bit av det!
HÄR finns vad hon skrev om mig idag.
Jag kan inte ens beskriva hur tacksam jag är för att hon finns men en dag ska jag försöka..

Fast nu måste jag gå och prata med min syster eftersom min mamma vill det. Ojoj, det här blir nog lite jobbigt..


Btw, cupcaken på bilden är inte så god som den ser ut!

När hon..


När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig och slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån henne - Dra henne tillbaka
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När hon är rädd - Skydda henne
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken

Hur gammla sa vi att vi var?


Jag och Ellinor Ole Dole Doffar på vilken Disney film vi ska se. Och ingen nygjord, nej nej sånna man kolla på när man var liten!
Hittils har vi sett på Törnrosa, Askungen och Skönheten och Odjuret. Nästa på tur är Mulan och sedan Ringaren i Notredam!
Jag skulle gissa på att när vi deppar kollar vi på sånt som får oss att komma ihåg hur vi hade det som barn. Ellinor deppar för att Philip är i Spanien och jag deppar över livet som vanligt. Inga ovanligheter...

Det hjälper ju inte med att det finns en prins Filip och en häst som heter Filippe.  DET gör ju Ellinor på såå mycket bättre humör.

Vad Ingen Vet

Jag har kommit på att jag pratar nästan aldrig om det förflutna. Hur många av mina vänner vet liksom att jag fick min lärare att gråta i femman? Och vem vet att jag en gång slagits med en tjej så mycket att jag rev sönder hela hennes tröja? Jag var nog inget snällt barn när jag var liten och jag undrar vad som förändrades. Jag menar visst kan jag fortfarande vara riktigt elak om någon gör något elakt mot en kompis till mig. Oj fyfan vad någon skulle åka på stryck om personen tillexempel skulle slå till Angelica (elvira?) eller om Philip skulle vara elak mot Ellinor! Men om en person skulle göra något förfärligt mot mig tror jag faktiskt att jag bara skulle vända ryggen till och gå där ifrån.

Gud det är mycket folk inte vet om mig därför att jag föredrar att glömma mitt förflutna. Några saker jag inte tror någon vet om mig.
- Dagen innan jag lämnade Sydafrika fick jag reda på att killen jag gillat i evighet gillade mig också. Kul.
- Jag slog en gång in en killes huvud i tegel väggen för han fått min bästa kompis att gråta.
- Jag asgarvade när Jack drukna första gången jag såg Titanic.
- Det roligaste minnet jag har från tiden med alla på Ekilla är när vi snodde en cykel, cyklade till centrum, hyrde SAW 2 och satt hela natten och skratta åt den filmen. På morgonen stod cykeln helt oskadd där vi hittade den.
- När jag var liten snodde jag strumpor från affärer.
- Jag har aldrig drukit sprit utan att mina föräldrar vetat om det.
- Jag var en riktig bitch i sydafrika.
- Jag blir alltid misstagen för att vara äldre. Kan vara jobbigt ibland.
- Förra hösten blev jag kallad "fjortishora" av någon random kille, det slutade med att jag stod och skällde ut honom inför alla på märsta stations öron.
- Jag älskar allt som har med bilar att göra!! Mina favorit filmer var länge Fast and Furious.
- Jag vill lära mig prata Cockney.
- Jag har förlorat allt hopp på världen och kärlek finns bara innom blodet.
- Jag såg på Lejon Kungen tre gånger om dagen mellan åldrarna 3-9. ;)
- Jag är duktig på att tjuvlyssna vilket betyder att jag kan ganska mycket om alla.
- Jag har en gång varit jätte dålig i skolan.
- Jag föredrar action filmer över romantiska filmer. När jag var liten sa jag alltid "Inte nu igen!" var ända gång jag såg någon kyssas på film.
- Jag hade aldrig på mig samma sak två dagar i rad förrut, inte ens jeans "de var tvugna att tvättas först".
- Jag har kunnat dansat magdans men tappade den egenskap för många år sen.
- Jag har tagit minst en lektion av; Tennis, Basket, Dans, Teater, Piano, Gitarr, Fotboll, Golf, Squash, Badminton och Handboll! Så jag har provat på det mesta men bara inte hittat min sport.
- Jag och Emma delade första plats på att plusa listan i Sydafrika!
- Jag har alltid velat bli kriminal tekniker.
- Mitt dröm jobb när jag var liten var att sitta på Willys mathandel!
-  När jag var tolv snattade jag ett läppglans från H&M värde 19:50 kr!




Måste ju bara lägga till att Philip är underbart snäll mot min vän Ellinor och att jag absolut inte tror att han någonsin skulle kunna göra någonting elakt mot henne! Och jag har absolut inte snattat sedan jag var tolv och gör ingenting olaglig förrutom möjligtvis att köra lite för fort ibland på moppen!

Åren har gått!

Okej, när man är inne på playahead och hoppar rakt upp i luften när musik kommer för att man är inne på någons profil vet man att det var länge sedan.

Våren i alla ära

Sitter ute i solen (eller nuvarande skugga pga av dumma moln) med uppkavlade armar och en stor bit sockerkaka! Oj, det är äntligen vår! Vi får värkligen hoppas på att detta håller i sig.

Jag kollade ju på massor av filmer i helgen och jag tänkte skriva lite om vad jag såg.

EUROTRIP - Heres a fun fact, you made out with your sister! Fy sjutton vilken rolig film det var. Och låten Scotty Doesn't Know kan man helt enkelt konstatera fastnade på huvudet! Den får 3/5 M.
TWILIGHT - Men <3<3<3<3<3<3! Den har man ju inte sett förrut! 5/5 M.
WATCHMEN - Jag har tydligen stavat fel i tidigare inlägg, pinsamt. Den var i alla fall sjukt bra och våran Malin Åkerman spelade extremt bra i sin roll som miss jupiter. 4/5 M.
JUMPER - Oh mama vad snygg Hayden Christensen är i denna fartfyllda action film! Du sitter tagen efter bara några minuter. 4/5 M.
DATE MOVIE - Jag erkänner att jag skrattade vid vissa delar men nej, jag gillar inte parodier även om det är roligt att se vilka filmer man hittar. 1/5.
 

Scotty Doesn't Know


Okej, om filmen får..
0/5 M: Ej värd att se.
1/5 M: Försök att kolla på den utan att somna.
2/5 M: Visst, det går om man försöker eller har riktigt tråkigt.
3/5 M: Värd att se om man gillar den typen av filmer.
4/5 M: Mycket bra! Se om man får chansen.
5/5: Fantastisk! Gå och hyr den nu!

Egocentrisk..



Alla tagna Onsdagen 1/4-09. Personliga favoriten är den sista.

38

Sitter hemma hos Ellinor. Samma gatunummer som mig vettni! Och det är väl typ så mycket vi har gemensamt men det är det som får oss att vara så bra vänner tror jag. Ellinor är lätt av mina absolut bästa vänner och faktiskt den av mina vänner som nästan vet allt som pågår i mitt liv.
Vi har i alla fall absolut inte gjort någonting på hela dagen och det har varit så skönt!! Ska väl dra mig hemmåt snart innan det blir så mörkt att jag inte ser vägen när jag kör.
Men en stund till ska jag vara här.

Bilden är på mig från i Onsdags när vi firade Sofia. Kommer nog mera senare när jag kommit hem.

Stackars XYT

Jaa, alltså jag är väldigt duktig på att köra moppe men jag kör lite farligt ibland. (a) Bara när jag är själv på moppen såklart! Skulle aldrig utsätte någon annan för fara men jag gillar att ta risker när jag är själv. Det resulterar i några fina skador på den ibland. Här är de jag har just nu men ska fixa innom snar framtid

Okej det här är första skadan men den syns inte så bra. Precis där passageraren ska ha sin fot är det ett stort hål. (a) Den biten försvann när jag vurpa på gruset förra sommaren.
Okej, den här syns både på bild och IRL kraftigt. Precis vid hjulet så saknas det en del av skyddet. Det fick jag när jag körde in i Angelicas moppe. (A) No comments men hennes luft filter gick sönder och det fick special beställas! Jippi.

Sen har jag en till som jag inte vet hur jag fick. Det är en stor repa i lacken på vänsta sidan. Den är inte så snygg alltså.

Gårdagens outfit


Klänning: Gina Tricot
Skor: Zoom
Jeans jacka: Gul och Blå

-Jag ÄLSKAR min jacka

Jag är tvungen...

Skriv ditt namn med lillfingret: my
Skriv ditt namn med armbågen: myy
Skriv ditt namn med pannan: ju766y                                               -haha vart tog m:et vägen?
Skriv ditt namn med foten: my
Skriv ditt namn med näsan: my
Skriv ditt namn med underläppen:  y                                               -men varför missar jag m:et hela tiden?
Skriv ditt namn med vänster knytnäve: my


Old friends

Sitter i mitt rum med Micka och lyssnar på musik. Så trevligt så. Vi åkte till Väsby och fyfan vad kallt det var! Tack och lov hittade Jenny sin kjol så vi slapp åka längre, som om vi skulle gjort det hmpf.
Sen satt jag och Micka på mcdonalds i nästan två timmar och väntade på att Vina skulle sluta, vi var extremt trötta.
Det var trevligt att träffa Vina igen, det var länge sen.

Snart ska vi ta kort på våra mopeder eftersom de är väldigt bra kompisar ;) Lägger nog upp bilder på det senare.

Alla som läst New Moon, lyssna på texten.


090405

Godmorgon! Watchman var skit bra igår! Vi har sett ganska många filmer i helgen så det kommer nog några movie reviews senare idag. Just nu står Jenny i duschen som varje morgon och jag smsar med Micka. Vi kanske ska åka moppe till Väsby idag! Jag och Jenny har gjort det kanske tre gånger förrut men Micka is a virgin at it. Det är helt osannolikt roligt! Vägen är jätte roligt så länge det inte regnar... Vi får väl se om det blir av. Ska kolla vad det blir för väder eftersom min moppe inte har något stänkskydd och det är aldrig roligt att åka i regn.

Målade mina naglar mörklila nyss, det må passa Jenny skit bra men det ser lite häxaktigt ut på mig. Ska nog kanske tabort det i dag men det får dröja en stund.

Har ju skaffat 3000 gratis sms så igår skickade jag 90 sms (a). Det jobbiga är att jag normalt smsar gratis till nästan alla förrutom Ellinor och Jenny och eftersom jag har spänderat nästan hela helgen med Jenny så har jag smsat till nästan bara folk jag normalt smsar gratis med (?). Lite onödigt kan man ju tänka sig.

Nej nu ska jag gå och klä på mig så vi kommer iväg någon gång. Jenny får nog åka med Micka eftersom min moppe är fyrtakt och inte accelerate lika snabbt som Mickas tvåtaktare. Det är lite pinsammt när hon drar ifrån mig men det ändras snart när Ted fått spenderat lite tid på XYT! ;)

Fyrtaktare:
+Låter inte så mycket, man behåller hörseln.
+Lätt i kurvor.
+Kommer upp i högfart.
-Har inte det coola wrrroom när man startar den.
-Är sega på att accelererar.
-Är sega när de är kalla.

Cupcakes!

Av någon anledning slutar det alltid med att jag och Jenny gör cupcakes?! Men gott ska det bli, vi hittade något roligt recept på nätet och nu ska vi strax börja baka! Vi åkte runt en massor med min XYT eller rättare sagt jag åkte och de gick förbi. (a) Jag är för lat och att åka moped är så mycket roligare! Ena har gått hem nu och vi har suttit ute och solat ett tag. Den här helgen har varit jätte rolig och kommer nog bli roligt i framtiden. 

Det är mycket musik i bloggen just nu och här kommer någonting till bra. The Muse är mest känd för sin låt Super Massive Blackhole från Twilight men denna låt tycker jag nästan är bättre, Knights of Cydonia heter den. 


Nej nu ska jag hjälpa till att baka. Enjoy.

Frisk Luft

Oj, det blev ganska sent igår. Kom i sängs vid halv tre kanske och somnade nog ganska snabbt skulle jag tro. Kvällen blev väldigt lugn. Vid nio tiden gick vi på promenad och lekte lite i parken. Sen kollade vi på Eurotrip och gick på en till promenad. Det måste jag säga att det var väldigt skönt att få gå en stund i friska luften, ska nog börja göra det oftare.
På morgonen kollade jag och Jenny på favorit filmen Twilight och sen åt vi största frukosten hon satte ihop.
Nu ska jag sminka mig och vi ska väl hitta på någonting. Ena och Matilda skulle tydligen iväg idag så jag och Jenny ska nog in till Stockholm eller Kista och kolla på bio. Lite svårt att hitta en film vi båda vill se bara eftersom Jenny vill se drama och jag vill se den nya Fast and Furious, men någonting hittar vi nog.

Inte många som vet att jag är tokig i snabba bilar och motorcyklar.

Tacos

Mums, vi åt precis massor av tacos. Smarto 1 och 2 köpte creme fresh istället för gräddfil så jag fick sätta mig på moppen och åka till affären men annars gick det bra. Nu ska dom ta en promenad medans jag kör mopeden i cirklar runt dom, jag är för lat för att gå haha. Sen ska vi se på Eurotrip och äta SourCreamPepper chips!
En rolig kväll har det varit också och flera skrattretande saker har sagts som nu finns på min andra blogg Vad Var Det Du Sa? .

Åh, ser det inte gott ut?

DJ TIËSTO

Sitter hemma hos Jenny, mitt andra hem! Ska vara här hela helgen tillsammans med Jenny och Matilda eftersom Jennys föräldrar inte är hemma! Vilka andra tonåringa skulle festat men inte vi!
Idag körde jag mopeden för första gången! Åh, det var ljuvligt och underbart! Går inte att beskriva det på något sätt!

Vi har inte gjort något speciellt än sålänge, lyssnat på musik och prata typ. Jenny har skaffat en blogg utan att berätta för mig! Orättvist tycker jag, hon vet ju om min blogg! :(

Här är en låt som jag lyssnade på sjukt mycket på 2008. Det är min favorit dj. Dj Tiësto!


Visste ni att Zlatan parkerade sin bil med diamant fälgar på rosengård? Självklart blev det stulna! Helt ärligt, hur kan man tro någonting annat?

Mopeden

Är påställd och imorgon ska den ut! Antingen tar jag den till skolan eller så struntar jag i det och kör när jag kommer hem! Jag är helt tokig!! Jag vill bara köra nu!! :D

moppe

Min önskelista!


Sofia 16år

Förra veckan fyllde Sofia 16 år och det firades igår hemma hos Angelica med Taccos middag och kladdtårta!
Det var jätte mysigt med efter ett tag kom vi in på ett obehagligt pratämne.
Det blev väldigt mycket bus och Angelica, Ellinor, Nina och Jag som var där innan Sofia kom busade extremt mycket men det var ju bara roligt!



Uppe till vänster är födelsedags barnet och sen är det resten av oss innan Sofia kom.
Nina ser inte klok ut på någon bild, men det är vem hon är! ;)

RSS 2.0