Några filmer seda i helgen

Japp, det är väl bara att börja?

High School Musical 3 Senior Year
Väldigt bra enligt mig faktiskt. Den har ju fått dåligt betyg överallt så jag hade inga bra föreväntningar men den var rätt hyfsad! Har du sett ettan och tvåan tycker jag att du ska se den här för det var ju inte precis slöseri med pengar precis! Zac Efron och Corbin Bleau var väldigt snygga! Lite irreterande att alla i biosalen bussvissla varenda gång bara. Kan folk inte vara tysta?


21
Typiskt mig att skjutit upp att se denna för jag inte trodde den var något bra. Gud så fel jag hade! Den är helt suverän! Allt från skådespelarna till propsen. Jag älskade den här filmen! Vill bara se den igen! Rekomenderar starkt denna action dramat med godbiten Jim Sturgess!


The Journey to the center of the Earth
Åh, vem skulle inte vilja åka dit? Jag gillar ju onaturliga saker så det är kanske inte konstigt att jag gillade den här halft konstiga halft normala filmen om en forskare och hans brors sons äventyr för att komma på vad som egentligen hände med deras länge bortkommna bror och far.


Spirit
I admit, jag har sett den här förrut! Men vad spelar det för roll egentligen? Den är ju så himmla bra! Ja jag vet att den är tecknad och allt men det är ju en så söt historia! Och jag kom på idag att det är Matt Damon som gör rösten till spirit. Vild hästen! Och på tala om det så funderar jag på att se brothers grim efter gossip girl. Ja, jag är ett film freak!



Okej, så betyg då? Alla Godkända ;).

High School Musical: M M M (G+)
21: M M M M (VG+)
The Journey to the Center of the Earth: M M M M (VG-)
Spirit: M M M M M (MVG)

Okej, om filmen får..
IG: Ej värd att se.
G: Värd att se om man gillar den typen av filmer.
VG: Mycket bra! Se om man får chansen.
MVG: Fantastisk! Gå och hyr den nu!

Det är inte många som har Mvg. Några som har det är: Spirit, Stardust, Lord of The Rings, Pirates of the Carribean och Moulin Rouge

Jim Sturgess - Ben i filmen 21




Jag kan inte riktigt sätta fingret på vem han liknar! För mig är han någon blandning mellan Ed Westwick, Chace Crawford och Zac Efron. I filmen 21 är han helt sjukt bra. Och jag trodde till 70% av tiden att det var någon annan jag kollade på...

  

h-förlängning

Jaha, sitter här och har ingen anning om vad jag ska skriva så jag lägger upp en bild där jag har hårförlängningen i tänkte jag! Så varsegod, det syns ju dock inte så bra eftersom den slutar nedanför bildens ramar men så är det. :P Måste börja använda den mer för man känner sig ju så sjukt fin när man har den i!


I alla fall så sitter jag här vid datorn igen och gör det vanliga. Kollar mejlen, kollar facebook och skriver blogg. Har ingen om vad jag ska göra nu! Tror jag sätter mej och spelar sims en stund fast tvn är full igång med LoR1 där uppe för andra gången på mindre än 24timmar. Haha.

Betty maraton

Föreläsningen var väldigt intressant och nu vet jag betydligt mycket mer än vid sex tiden idag! Har dock fortfarande inte bestämt mig var jag ska gå men det lutar åt sam sam hållet. :) vill ju kanske bli journalist.

Har suttit och kollar på ugly betty sen elva. Och ja jag vet att det är en tisdags kväll och ja jag vet att jag ska upp tidigt imorgon men det är nåt jag får leva med! Ska i alla fall krypa ner i sängen med "Hästen och hans pojke" en bok jag har gett upp många gånger men som förtjänar en chans eftersom  det är den underbara c.s lewis som skrivit den!

Aja, god natt !

SYV-föreläsning

Usch alla känner väl oro inför viktiga val i livet? I februari ska ju jag då välja gymnasium och jag har helt extremt svårt! Så klockan halv sju ska jag vara på skolan för att gå tillsammans med mina föreldrar på en föreläsning av syv.

Lite sur blev man för man sitter i soffan i pyjamas (lov!) och tror att man ska få slappa hela dagen. Så undrar mamma om man inte ska göra sig i ordning snart för vi ska ju till skolan. Inte så kul så då var det bara att gå ner och klä på sig och fixa i ordning sig!

Ja, här går jag nu. SSHL, mycket bra skola men vet inte riktigt om jag vill fortsätta!
Länk- till gymnasievalets sida om sshl.
Länk - till sshls hemsida


Spel geek

Här sitter jag och ljuger rakt upp i ansiktet på er att jag ska bli bättre på att blogga! Ja vi ser ju alla hur det gick, eller hur?
Dagen har i alla fall varit intressant. Var hos tandläkaren i morse och lagade mitt första hål! Skit vad rädd jag var för den där sprutan. Kände nästan tårarna. Och sen kommer mamma och berättar att vi ska vaccinera oss innan thailand. JIPPI! Nooot. I alla fall åkte jag hem och spelade spel efter spel efter spel efter spel.... Tills Jenny ringde och undra om jag hade fått fram GG-avsnittet. Och nej det hade jag inte så vi försöka med självklart hittade vi inte rätta avsnittet! Suck suck suck suck... Så då åkte jag hem och satte mig framför datan! Och nu är jag här.

fortfarande blek? det var faktiskt första dagen
Första dagen på kreta. Fortfarande blek....

Midnatts tråk

Sitter här och kan inte förstå att jag inte är trött än! Klockan är nästan midnatt och jag gick upp kvart över sju imorse.. Det är helt konstigt för jag brukar inte kunna vara uppe så här länge men jag är inte ens trött. =P

Ja, eftersom jag är ensam vaken i huset (shit vad skönt) har jag lite små tråkigt så jag sitter och kollar på massa kuliga saker! Jenny tipsade mig om en sida på internet där man fixade mera sims saker. Så där har jag suttit och laddad ner massa saker till morgon dagens spel! Varsegod för er som är intresserade.

Just nu sitter jag på en annan "barn" sida som jag är egentligen helt ointresserade av men som sagt har ingenting att göra! Den heter IMVU.

Ja men eftersom jag inte har något mera vettigt att säga godnatt! Och jag ska försöka bli bättre på att uppdatare bloggen...

Kolektivtrafik i Stockholm

Visst skulle man kunna bo i Stan? Tillgång till tunnelbana och bussar med Swedbus, men herrgud! Hur kan alla Stockholmståg vara fulla varje morgon när man ska åka? Sl måste ha mycket att göra! Pappa och jag pratade om ett företag som hette Veolia igår, fast jag förstog inte riktigt vad allting handlade om... Keolis däremot vet jag vad det är! Men vad de gör, kan man se det som något positivt? Försöka få mer vakter till spärrarna till tunnelbanan? DUMBO självklart är det något positivt. Kolektivtrafik det är någon effektivt!

Nu till er som undrar vad jag babblar om, pappa har nämligen sagt nu att om jag nämner alla de här konstiga orden kommer han och massor av andra få detta på mejlen i morgon så nu testar jag detta. ;)

Godmorgon Pappa! :D


Extreme dubbletasking

Ja, sitter här och kollar på tv, skriver blogg och läser bok. Är inte det vad dom menar med dubbletasking? Ja vilken kvinna man är i såfall. Idag har jag i allafall inte gjort något speciellt. Pratat med lite vänner i telefon men annars så har mitt social liv uteslutit idag... 

Om ni någonsin har lika tråkigt som jag har just nu har jag några tips om hur man kan få tiden att gå..
1. Här är ett jätte roligt spel som tar tid! 
2. Faktiskt kan du kolla på film på youtube! Sök på filmens namn och lägg till part 1!
3. Alldeles för tråkigt? Klä lite dockor ;)
4. Eller vadfan! Slå på tvn!

Not another one!

Har haft lite movie maraton nu på kvällen eftersom min planer blev inställda.

Sagan om Ringen de Två Tornen
Lika bra som varje dag.. haha. Må nog säga att detta är min favorit film, eller en av dom. Men det roliga med den här gången är att jag såg en speciel addition och det var massor av scener jag inte sett förrut. Som en helt ny film! Massor som jag inte visste kom upp, och jag har liksom läst böckerna. Fatta att Aragon är 87år! Bara för att han har alv halsbandet. Haha, jag låter som värsta nörden just nu så nu fortsätter vi tycker jag.

The Golden Compass
Lika bra som när jag såg den på bio i vintras. Försökte ruska ut om det kom en tvåa snart men jag hittade inget. Det var lite tråkigt faktiskt för jag vill se den också.. :( Som ni kanske märker så älskar jag äventyr och fantasy filmer. Allt annat kan jag faktiskt leva utan, eller nästa film jag såg är ju faktiskt inte fantasy så.

Not Another Teen Movie
Haha, kollar fortfarande och är inte riktigt klar än. Jag har typ sett halva men hittils har den varit jätte kul! Älskar när grisen röker cigar.. haha. Det är så överdrivet att det är riktigt bra. Fast vissa saker var lite äckliga. Typ när Cathrin och tanten hånglar. Blääääää! Shit fick kvälningar nästan.

Ja det var filmerna från idag. Imorgon ska jag också försöka pressa in en film ;) Typiskt mig. Men behöver nog plugga lite imorgon också!


Tårar av skratt


Bulltjock

Hej! Sitter här och väntar på Jenny som är och äter! Hemma hos henne och vi har bakat kanel bullar och vi håller på att ladda ner X-man the last stand. Jenny vill se komedi men jag tvinga henne att se aktion ;) Får se om jag ska hem och äta en snabbis innan vi börjar tjocka på oss.

Idag var ju då sista skoldagen på 3 veckor! Jippi! Har nu prao och lov i 3 veckor. :D Det blir ju roligt!

Tänkte bara dedicate denna fina bild på min älskade vän Jenny! (mohahaha)

 

Förlåt mig jag har syndat!

Jag har ju inte skrivit i bloggen på evigheter! Aja, lördagen var lyckat och jag såg bra ut ;) hehe kanske får se en bild senare? Annars har inte veckan varit nåt speciellt. Jag Micka Vina & Jennan var på eurostop en stund i går...

Idag ska följande hända! 08:00-15:30 Skolaaa. 16:00-18:00 Plugga 18:00-19:00 Break 19:00-22:00 Plugga. HA en trevlig dag! hahhaha

God morgon!

Japp, nu har man väl varit vaken sådär i en timme. Suck, kommer ju somna jätte tidigt ikväll.. -.-

Gårdagen var rolig! Vi åkte till kista, jag och micka köpta lite trevliga saker! Sen åkte vi hem, hyrde film och köpte en pizza. Drog hem till jenny och möspöste!

Idag ska ju min mamma ha sin fest (50 år) så jag har mycket och göra därför hinner jag inte sitta här mycket längre till!
Dagens what to do:
1. Fixa mina chopsticks (15min) (kl. 11:15)
2. Duscha (15min) (kl. 13:16)
3. Klä på mig (20min) (kl. 14:57
4. Fixa håret (20min)
5. Brunos (40min) (inställt)
6. Städa mitt rum (40min) (kl.10:42)
7. Sminka mig (15min)
8. Fixa mammas present (5min)
total tid: 2tim 50min

det här är det jag kommer på nu. Och jag ska vara klar 16:00...


det kanske tog lite längre tid iallafall?

The fact, The truth

Sick of crying, tired of trying,
yeah Im smiling, but inside Im dying..

Never make anyone your everything
because when theyre gone
youve got nothing

Vet du vad din dotter hela tiden gör?
Och hur mycket skitsnack hon hör?
Vet du överhuvudtaget hur hon mår?
Och varifrån hon får alla sår?
Vet du någonting om din dotters liv?
Och hur hon kämpar för att ta ett kliv?
Vet du att hon har ett krossat hjärta?
Och att hon alltid utsätts för smärta?
Vet du hur jobbig hennes kamp att överleva är?
Och hur många hemska hemligheter hon bär?
Vet du vart hon har gömt alla rakblad?
Och att hennes utsida bara spelar glad?
Vet du att hon skär sig varje natt?
Och gråter tills hon är alldeles matt?
Vet du att hon älskar en pojke som bara sårar?
Och att ingen vill torka upp hennes tårar?
Vet du att hon inga vänner har?
Och att hon inte längre har oskulden kvar?
Vet du att hon super sig full på varje fest?
Och hon är den man utnyttjar bäst?
Vet du att alla för din dotter bara ljuger?
Och att ingen tycker att hon duger?
Vet du hur stor hennes sorg är?
Och att ingen har henne kär?
Vet du att alla skrattar när hon går förbi?
Och att hon aldrig älskad kommer bli?
Vet du att hennes liv endast består av nitlotter?
Förresten känner du överhuvudtaget din egna dotter?

RSS 2.0