Peace

Men tja bloggen! Kan man tänka sig att jag sitter här igen?
Idag kom jag i underfund med att jag älskar mina vänner. Jag har aldrig i hela mitt liv haft så roligt som jag har med mina vänner på SSHL. Vi oroar oss inte för att skämma ut oss och det är det bästa! Ellinor, Sofia, Angelica, Marika och Nina ni är fan bäst!

Idag har jag på mig Jennys tröja men min favorit tröja! Den är från Gina Tricot och ser ut som en grå band tröja. Me love.
Köpte själv en ny t-shirt i helgen med samma stil, se nedan.


M

Jag orkar bara inte blogga längre. Det har hänt jätte de här senaste veckorna och snart kommer allt börja igen hoppas jag. Har ju faktiskt påsklov nästa vecka så man får lite tid över att ägna sig åt bloggen, förhoppningsvis. 



 Rules:

- It's harder than it looks!
- Copy to your own note
- Erase my answers, enter yours
- Use the first letter of your name to answer each of the following questions.
- They have to be real...nothing made up!
- If the person before you had the same first initial, you must use different answers.
- You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question.

1. What is your name : My

2. A four Letter Word : Mysa

3. A boy's Name : Markus

4. A girl's Name : Marika

5. An occupation : Målare

6. A color : Mörkblå

7. Something you'll wear : Munkjacka

9. A food : Maraboo

10. Something found in the bathroom: Mascara

11. A place : Märsta

12. A reason for being late : Måndag! (hihi)

13. Something you'd shout : Mamma!

14. A movie title : Moulin Rouge

15. Something you drink: Mjölk

16. A musical group : Muse! <3

17. An animal : Mulvad

18. A street name : Märsta vägen

19. A type of car : Mercedes Benz

20. The title of a song : Magic - Robin Thicke

Veckans Outfit


En datanörd i familjen

Okej, den titeln var osann det är inte en nörd utan flera. Jag, mamma och min bror är alla tokiga i våra spel på datorn men min bror slår alla. Just nu sitter han och spelar wow tillsammans med massor av personer världen över. Sen så sitter han och pratar med dem! Alltså över typ skype eller någonting. Det låter jätte roligt för man skulle kunna tro att han pratade med datorn.

Idag är det i alla fall fredag och medans alla andra kan ha roligt hela kvällen sitter jag fast hemma för att jag ska till skolan på en lördag. Vi har ett antal skollördagar varje år och imorgon är en av dem! Tack och lov är det inget jobbit, vi ska bara se skolpjäsen klockan 10 och sen kan man åka hem igen. Det irreterande är bussarna som bara går en gång i timmen på helgerna. Så nu ska jag tjocka mig lite med choklad, lägga en ansiktsmask, skriva på min novel och gå och sova! Jippi, vilken rolig fredagskväll va?

Hello guys do you hear me? - min bror, 3 sekunder sen

Det här med åldern..

Varför ser jag alltid mycket äldre ut än jag är?
När jag var tolv trodde min kompis att jag var sexton.
Nu tror en annan att jag är sjutton!
Men de vet hur gammal jag är även om de alltid blir förvånade.

Förresten köpte jag mina kära converse idag!
All Star Hi Canvas SEK 649, Converse - NELLY.COM

Dagensfråga: Varför är killar alltid så osmidiga?

Allt kan hända i en bowlinghall..

Jag var som sagt och bowlade i lördags och tror ni inte att han som jobbar där lagt till mig på msn för att jag använder den när jag bokar banor? Haha, jag förstod inte alls hur han visste att jag bowlat i helgen och vad vi hette.
Tydligen var vi snygga och trevliga så han la till oss! Scary shit I got a stalker.
Så nästa gång man bowlar där får man väl ett "Hej! Det är jag som är Markus."
Hmm.. Detta var någonting jag inte trodde.. eh man fick göra?
Aja, jag hade ett gott skratt åt mig själv. Om man chattar med tjejer när man sitter på jobbet måste man ha väldigt tråkigt...

Converse

Ska strax åka med mamma och köpa converse. Har velat ha sånna länge nu och när första hoppet om våren kom idag frågade jag mamma om vi kunde åka!
Ska ha höga converse, alltså sånna som går upp på benen. Jenny vill däremot ha blåa korta. Jag ska nog ha vita eller svarta, svarta är tråkigt men vita blir lätt smutsiga.

Andra saker som ska inhandlas innom snaraste framtid är:

  • Ray bans eller Pilots
  • Gladiator högklackade
  • Indianband, möjligtvis göra en själv!

Audrey Hepburn i sjukt snygga Ray Bans!

Kymco älskling!

XYT XYT XYT XYT!
När jag kom hem nyss stod pappa och höll på med min älskade kymco. Jag fick köra den upp och ner för vägen en gång! Men inte mer eftersom den inte är "påställd" än. Ska tvinga pappa att ställda på den nu eller till helgen!


This is my baby!

Namnsdag

Grattis på namnsdagen Edward! Eller egentligen Edvard men då kan vi ju inte fira! Jag och Jenny (så patetiska som vi är) ska i alla fall fira ikväll med tårta!


My Small Saviors

Ja alla har väl sina små problem med kroppen. Några tips som jag fått av min hårfrisör och hon som hjälpt mig med massor av smink.

Frasiga och Torra läppar

Budget:
Även om det inte kostar så mycket så är det den bästa! Ta lite av Body Scrub (vilken som helst) på en ögonskuggsborste och dra mycket lätt över läpparna. Dra efter med vatten och torka sedan mycket försiktigt av med handduk. Du kan ta vilken Body Scrub som helst du har hemma. Annars rekomenderar jag The Body Shop Olive Body Scrub för 215:- och kan användas för kroppen också såklart!

Lyx: Några Lip Care produkter som jag tycker är bra är YSLs. Deras Exfoliating lip balm är dyrt men bra.. Dock rekomenderar jag Body Scrub eller peeling.
BAUME EXFOLIANT

Röda toner i blont hår

Budget: Hårinläggningsväska
är biligt och finns att köpa i nästan alla butiker! Senast idag såg jag det på ICA. Kostar drygt 30:-.

Lyx: Dyrt men värt pengarna är Tony&Guys Silvershampoo. Detta är jag stolt ägare av! Kostar mellan 150kr-300kr.

Beck-Skämt

-Har du hört vem som sköt Olof Palme?
-Va? Nej..
-Det står på gravstenen. Sköts av kyrkorådet.

- Grannen i Beck


Ännu en vecka

Det blir nog såhär att jag skriver en gång i veckan. Annars så orkar jag seriöst inte!

Måndag: Gick i skolan och klippte håret på kvällen hos Annika. Det blev någon decimeter kortare *snyft* men skönt och snyggt.
Tisdag: Åkte till Dramaten med årskurs nio för att se De muntra fruarna i Windsor, en ganska intressant men långtråkig pjäs och halva årskursen sov. Kom hem vid halv tolv eftersom busschafören var snäll att släppa av mig, Aneri och Robin i Märsta.
Onsdag: Helt vanlig skoldag. Spelade upp på musiken och fick blåsor på händerna som ännu ej gått bort.
Torsdag: Umgicks med Jenny på eftermiddagen. Vi gjorde inget speciellt utan bara tog det lugnt.
Fredag: Hade nationellt prov i engelska vilket gick som på en dans. Jenny och jag hade sedan American Sleep Over med massor av godis. Tre filmer och ansikts mask.
Lördag: Var med Jenny hela dagen såklart och skulle bowlat med henne och Mikaela men sötnosen var suk så det blev med Fevve istället. Jätte länge jag såg henne så det var trevligt.
Söndag: Slingade mitt hår blont idag. Vi hade otur för färgen tog slut och det fanns inte samma färg på coop men det blev snyggt ändå.

Filmer vi såg:
Meet Dave - Tror inte att jag och Jenny skrattat så mycket på länge! Det var ett litet tråkigt slut dock när de inte kunde stanna på jorden längre. 4/5 M.
The Italien Job - En av mina absoluta favorit action filmer. Lite Oceans Eleven men med sin egen touch. 4/5 M.
Sex and The City the Movie - Ja, det flesta har väl sett den och vad ska jag säga? Typiskt Big... 4/5 M.

TIPS!

Någonting jag tycker är jätte bra är rimmel och det är jätte billigt också! De har jätte bra nagelack och ögon skuggor.

Med Color Mousse Eye Shadow får man en metalisk färg på ögon locken för bara 60 kronor.

Smink

Suttit och rensat ur massor av smink. Smink för hundratals kroner som legat och blivit för gammalt. Jag tror jag slängt 4 foundations i olika färger, ändrar ju hudfärg väldigt ofta eftersom jag lätt blir brun. Varför kan inte bara smink hålla för evigt? Ja nu har man ju smink kvar men det saknas ju mycket. Till exempel en ny foundation och en ny rouge borste! Jag tror min är 6 år gammal...

Just nu använder jag Max Factor Miracle Touch som foundation och Lóreal som mascara, rouge samt kajal. På läpparna änvänds lancôme och på ögonlocken rimmel! Igår letade jag efter en brun eyeliner men det hittade jag inte. Gillar egentligen inte att shoppa smink för det känns som om man blir besviken hela tiden. Snart kommer en ny macara till kicks från Japan! Den heter Imju Fiberwig Mascara och ska tydligen vara jätte bra för att man får "lösögonfranseffekt", fast den mascaran finns nog inte än. Tror ändå att jag ska prova den när den varit ute ett tag och man fått ett hum om hur den är. Den kommer gå på 220 kronor.
fiberwig_mascara

Veckorna går snabbt framåt

Oj, en hel vecka har redan gått! Allting springer fram och snart sitter jag väl hemma i min lägenhet på manhattan! Om sådär 15år men sak samma! Denna vecka i nutid har i alla fall sett ut såhär.

Måndag: Första dagen i skolan. Usch, är det konstigt att detta inte blev någon höjdare? Efter skolan umgicks jag med Sofia, Ellinor och Ebba. Vi körde vårat MTM pass och skojade runt! Sprang runt som Jack Sparrow och en massa tok.
Tisdag: Jag mådde förfärligt den här tisdagen och sträckte ryggen på idrotten. Gammla skadan dök upp direkt dåra. Pluggade på matte prov på eftermiddagen tills jag dog av trötthet och sov vid sju.
Onsdag: Fortsatte och sova till elva eftersom jag var hemma från skolan. Mådde aldeles för dåligt och kunde knappt röra mig pågrund av ryggen. En dag hemma i sängen betyde med andra ord massor av tid över. Det blev en bok att läsa och började skriva på min egna novel! Min trehundradetrettioandra på började novel helt enkelt.
Torsdag: Tillbaka till skolan och mådde mycket bättre. Fick stor passion för Evenescense igen eftersom jag lyssnade på när Marika dansade i D-Hallen. Plannerade även MFD som är planerat innom snar framtid och jag var med Jenny på kvällen för vi skulle bestämma hur jag ska klippa mig! Det är i och försig inte bestämt än men det kommer!
Fredag/Idag: Dagen flöt på och idrotten var närpå omöjlig för min stackars rygg och kommer väl vakna i morgon bitti och behöva hjälp för att resa mig upp. No doubts. Åkte med Elin till Väsby på eftermiddagen för hon skulle hitta present åt sin pojkvän Micke! Shhhy, det är en hemlighet. ;) Där träffade vi Jenny och vi hade sällskap hem! Stannade på Subway också, obeskrivligt gott.


Veckans Ordspråk

- life is heavens purgatory.
- smile if it makes you happy.

båda copyrightade av mig..

fick precis killarna i min klass att tro att bloggen är lösenords skyddad. tack och lov.

Teknik lektionen

Tillbaka från Romme och tillbaka bakom bänken. Jag vet att jag i alla fall gärna kunnat ta en vecka sportlov till! Romme var jätte härligt som förrutspått och jag är nu väldigt duktig på att åka skidor! För att vara jag alltså. När jag var i Trysil grät jag faktiskt i backen men i Romme fällde jag inte en tår, eller jo av kylan för -14 C är ingenting för mig. Jag ska berätta allting vi gjorde någon annan gång men jag lovar ingenting för jag vet själv att jag är väldigt dålig på att hålla mina ord! Just nu sitter jag i alla fall på min teknik lektion och även om jag skriver i bloggen så är jag faktiskt den som pluggar mest! Min teknik grupp är ju en såndär mysig liten grupp på 5 killar och jag! De sitter just nu och spelar spel, plugga? Nej jag tror faktiskt inte de ens vet vad det är...  
Någonting läskigt hände med mina ögon imorse, jag såg ingenting! Allting var jätte suddigt och jag har fortfarande svårt att fokusera även om det blivit mycket bättre.  
Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande (host, host) och om Ia ser så ja jag vet att jag borde plugga just nu men ingen lärare är här och jag har redan suttit med samma sak i en timmes tid!  

I eftermiddag ska jag träna MTM (move to music) med Ellinor, Sofia och Ebba. Mina ben är inte så glada efter helgen men det är bara att bita ihop och le!

RSS 2.0