Sportlov!

God morgon  sportlov!

Jag är verkligen inte avundsjuk på de som måste gå idag också, så himla skönt med sportlov. Det har varit en krävande första del av vårterminen med skolbyte och allt.

Igår var jag på Rudbeck för att få tillbaka mitt kursprov i Matematik A, MVG! Jippi! Sen var det meningen att jag och Jenny skulle åka shoppa men hon mådde inte så bra så det blev med Amanda istället. Stod en halvtimme inne på dumma kicks för att de vägra hjälpa mig och sen när jag kommer hem med det jag köpt var det trasigt. Ska åka upp till Eurostop idag och byta. Annars köpte jag lite underkläder och en bok som jag redan läst ut.

Idag ska jag packa, åker till sälen imorgon! Måste tvätta allting och pressa ner dem i en oduglig väska som kommer vara för liten. Same shit every year.
Nu ska jag klä på mig, Rufus ropar.


I'll be there for you


Guld igår! På flera håll.

JA! Vi tog ju då guld och brons igår, det kan ju ingen missat. Men det var inte de guldet jag blev riktigt glad över.
Igår vann mina vänner en talang tävling, mycket skickligt gjort! De var jätte duktiga tycker jag.

Kom på att jag har blivit en liten bandtok sedan jag började umgås med dem. Frozen Fears och Last Breeze, två extremt bra band, båda med bokstaven Z som också finns i mitt namn om någon noterar det. ;)

Igår hade vi jätte roligt och det sluta med att jag och Jenny såg Up in the Air på bio, den var jätte bra men jag vet inte vad jag ska säga om slutet. Det var lite annorlunda..

Nu ska jag skriva vidare på min svenska läslogg tills imorgon och sen ska jag plugga in en MTM rutin tills imorgon. SUCK! But thats life! Har i alla fall haft en underbar helg och jag hoppas att det kommer fortsätta så här jätte länge nu! Älskar verkligen alla mina vänner, gamla som nya. Så;
Jenny, Amanda, Magdalena, Erika, Isabella och alla andra jag älskar er!


Håltimme, på 6 timmar.

Har hål, från 08:50 till 14:50. Världens längsta håltimme med andra ord.
Sitter och skriver på en Historia uppsats, sju sidor om den ekonomiska historien. KUL!
Annars så sitter jag och kollar runt. Om tio minuter ska jag gå här ifrån för då ska jag träna MTM, make that om fem minuter, måste gå på toa först.

Har skaffat en ny stil också, pappas tjocktröjor. SKÖNT!
Nej, nu ska jag skicka iväg ett sms till Jenny (om jag orkar), gå på toa och träna MTM. Så vad ska resten av folket göra idag?

We like boys in cars, buy us drinks in bars

Sitter och läser Apiece of sisters blogg. De har gjort en lista om "hur man fångar en tjejs hjärta."
Tyckte det var roligt för skulle en kille vara som dom tycker han ska vara skulle jag få fnatt, mesigt hehe.. Därimot! Tyckte jag en sak de hade under hur man inte skulle vara lätt skit bra, "Styla inte, tryck inte gasen i botten när du kör bil för att vara "häftig", det är SÅ avtändande."  WHAAT?! Skulle tycka det var jätte tråkigt med någon som inte är lite "dangerous".
Speaking of dangerous, de satte också Alexander Skarsgård som sveriges FJÄRDE snyggast kille. EXCUSE ME?! Are you nuts?!


.


Jag är rädd, för nu vet jag inte hur allt ska kunna bli okej.

Ledig Torsdag

De är ju sjukt att så mycket händer just nu att man glömmer bort livet. Det är ju komiskt att man ska behöva glömma bort att ta hand om sig själv ibland.
Idag är jag ledig! Har Z-dag och eftermiddags komp, inget mig emot. Skulle behöva plugga Samhälle men det känns jätte konstigt eftersom faktum är att de här provet endå kommer vara värdelöst i framtiden.
Lite orolig för hur jag ska "plantera bomben" (och nej Sverige, detta är inte ett tryckfrihetsbrott) imorgon utan att spränga skolan. 
Nu ska jag tvinga Mamma att åka handla med mig. 

RSS 2.0