Helgen

Jag har inte samma, blogg sug längre så därför skriver jag inte lika mycket. Det är antagligen för att jag har så mycket annat att göra egentligen. Som nu tillexempel; skulle behöva plugga matte.

Fredag: Ja som sagt försvann jag, Angelica, Marika och Nina till Djursholm. Om vi säger så här var det jätte roligt från 17:00-01.00. Vi åt middag med Ninas farmor och farbror. Sen "ritade" Nina på oss. Angelica fick en anakonda på armen och soluppgång i svanken. Marika fick tassavtryck på magen och en ros på ankeln. Jag fick en avbildning av Angelicas behå på ryggen, haha. Men vackra blev dom! Sen gick vi hem till Ninas farbror och kollade på Van the Man, lika bra som vanligt haha. Sen gick vi tillbaka och la oss i "sängarna". Vi somnade vid ett och det var nu det läskiga började. Angelica fick lågt socker blods halt mitt i natten och svimmade på toaletten. När Marika och Nina följde med henne till bilen som hon skulle ta hem, trodde dom att det kom in en inbrottstjuv. Om det gjorde det eller inte vet vi inte.
Lördag: Efter frukost kom mamma och hämta mig och Marika. Vi körde hem och jag gick hem till Jenny. Vi åkte in till Kista och kollade på lite kläder och så. Men det ända vi köpte var mcdonalds och en pärm typ. Sen åkte vi till Maxi och köpte massa tvättkrämer efterssom min hud är förfärlig just nu.
Söndag: Denna dag kom sig till att visa vara enormt tragiskt. Varför vill jag inte uttrycka mig här så det får ni inte höra. Men innan den blev tragisk åkte jag och Jenny till Stockholm och gick på bio, vi såg Wall.E och den var jätte bra. Wall.e är så himmla söt! Vi åt rostade mandlar också, det är ett tecken på vintern tycker jag.
Måndag: Idag var jag ledig så jag tog det bara lungt eftersom jag inte mådde så bra. Eller rättare sagt jag mår fortfarande inge bra men det går nog över snart.

Elstocolmo

Shit provet gick skit. Verkligen skit skit! Suck. men jag hoppas att jag kan få ett mvg i alla fall.. suck.

Vad är planerna för ikväll, jo jag ska till djursholm och övernatta. :D jippi.
får väl ta lite bilder så ni kan se hur det ser ut. Det blir bara jag, angelica, marika och nina. :)

sen imorgon hoppas jag att jag kan träffa jenny för det var ett tag sen jag träffade henne nu :/ en hel vecka!
micka är sjuk men kanske blir frisk snart. annars är det ganska lungt i helgen.

see you later alegator

Hola me leeran

Estudio más español porque una test hoy. yo este mucho nervosa. Voy a ir en autobús a las 8:20.

den ni, ;) haha ursäkta spanskan

HÅÅÅL TIMME!

Japp, nu sitter jag på min håltimme som faktiskt snart är över, jippi! håltimmar är ganska jobbiga när dom är så här långa. Jag börjar om tjugominuter igen! :) Nina har haft håltimme i 4½ timme nu. det är förjävligt!

aja. pöss på er och godnatt ;) för jag orkar nog inte skriva något mer (A)

Förlåååt!

Jag vet att jag inte skrivit på jätte länge men jag har så mycket med skolan att det är svårt att hitta tid för sånt här. isåfall ska det vara i skolan innan lektionerna komiskt nog. :P

jag har det jätte bra och jag tror bloggandet kommer komma igång snart igen. får skriva massor i helgen! jag har iallafall fått tillbaka no provet och bäst i klassen ohyeah. haha.

aja kiss kiss

Gröna lund!

japp nu är vi påväg. eller okej jag sitter fortfarande och äter frukost men vi kommer att komma iväg! haha.

gröna lund idag med micka, jenny och tone. sju timmars sömn. suck. men nu har jag bråtom så byebye

Singstar

Ja då var man ju på tjejkväll hos micka. just nu sjunger ALLA med i sjungstar på saaaaaaaaaaaarah kom uuuut ikväll. haha.

Det är jag micka vina tone och jenny och vi har sjukt kul faktiskt. stack ut i trappan nyss när dom sjöng carola men dom som känner mig vet ju att jag hatar carola så det kanske inte är så konstigt? haha.

köpte lösgodis till ikväll också. 112kr, hmm. we are getting fat.

men nu ska jag sjunga så puss puss

stressigt

Jag vill bara säga förlåt att jag inte skrivet så mycket. Jag har bara inte tid för det är så mycket plugg att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Imorgon har jag prov och allt snurrar fortfarande i huvudet men jag hoppas att en natts sömn gör så jag fattar allting igen.

Just nu kollar jag på heroes och pluggar lite men ska strax lägga mig och plugga lite till. :) godnatt

Vardags shopping

Japp, jag vet att jag varit jätte dålig pp¨å att uppdatera på senaste. Har haft så mycket att göra nu när skolan kommit igång.

Igår åkte jag och Jenny till eurostop för jag skulle köpa basics. Det är alltså, ett svart linne, 3 långarmade tröjer i grått och vitt och en hudfärgad behå! Men det blev inte så mycket läxläsning igår så jag får ta igen i det mesta idag fast det inte gick så bra på matten. stor hålltimme imorgon med tråkigt människor så jag har mycket av tid över att plugga.

just nu kollar jag på legally blonde, beeeend and snap! så nu ska jag säga godnatt! kiss kiss

Idol 2008 favorites

Ja vi har väl alla sett idol någon gång i våra liv. Jag ska visa mina favorit klipp från idol 2008.

dom bästa och den roligaste ;)

På söööder

hejhej. :) nu sitter jag här i vardagsrummet hos elliasson. vi har varit och käkat på en jätte cool resturang vapiano. Jätte god mat och väldigt cool byggnad. Vi sitter och pratar om sjukdomar just nu. haha.

vi rör väl hem oss om några timmar kanske. det tar nog en stund för vi har jätte trevligt här!

Lördag

hej bloggen, det har hänt så mycket sen jag skrev sist.

i onsdag var vi och bowla och igår såg vi wanted. orkar inte skriva om den här veckan för den har varit jätte jobbig för mig. har inte mått bra alls.

nu sitter jag med turban i håret och ska snart fixa i ordning mig. ska vara i stan klockan 4.. ?

...

Lever fortfarande.

det kommer ett långt inlägg ikväll.

Onsdag

idag trodde jag att jag skulle dö.

Världens sexigaste lap dance!

haha, okej inte riktigt men den är nog den roligaste! den är efter ungefär 1 minut. jag grät av SKRATT.

du du du du

Så...

nu var so provet avklarat! hoppas jag fick mvg för jag tycker det gick skkkkkkit bra! :D visste bara inte varför inte judar missionerar haha. =)
nu sitter jag med nina och väntar på ellinor och sofia :) angelica och marika har redan gått och ätit. tror inte någon kunde den där dumma frågan :P vi har liksom inte ens pratat om det! haha.
peter skrev fel på provet :O men ingen som känner peter våga säga något tror jag. jag skulle absolut inte våga. Han gav robin ig för han sa heidi till peter så naaaj jag ska inte säga något. =P

nu är det lunch och då ska jag ringa pappa och kolla om han kan gå in på sl's hittegods påvägen hem och kista garderob och se om dom fått in några nycklar.

kiss kiss

Yom Kippur, Ortodoxa, Liberala, Kosher?

Så, nu är jag hemma igen. Har i och försig pluggat so en stund så jag var väl hemma 16:00 kanske :)
Dagen var rätt tråkig. Helt plötsligt hade vi ingen slöjd så jag fick en håltimme utan någon att vara med jippi. så jag åkte till micka. :P nu ångrar jag faktiskt lite att jag inte stannade i skolan och pluggade istället (A)
So är ändå ett av mina lättaste ämnen men det är ändå sjukt jobbigt att plugga inför proven. Men det är bara att plugga :)
Fundrar faktiskt om jag ska sätta mig framför tv och "plugga" en stund men jag kommer bli så arg på mig själv i så fall.

Brorsan sitter 50 cm ifrån och spelar WoW. Jag tror jag ska filma hans ansikts uttryck någon gång :P Det ser helt sjukt ut! Snacka om att vara konsentrerad. Haha. Själv spelar jag bara the sims 2 och på shockwave :) men jag måste faktiskt erkänna att det är mycket roligare att kolla på.

Sminkning på morgonen...

...är inte min grej alltså. Foundationen blev jätte ojämn och jag ser inte klok ut. Eyelinern ser hemsk ut och mascaran blev klumpig! Perfekt eller hur? Nej men jag orkar helt seriöst inte göra om allt. haha.

Ska dra till skolan fem över halv. Börjar inte förrän 10:10 . I love mondays. Slutar igen vid tre kanske? Så vi ses väl någon gång i eftermiddag. Idag blir det stor plugg efter skolan. Och jag ska börja direkt. :)


kan dom inte komma på något
som har allt i en och samma förpackning?

Hur man hittar det man söker...

Japp, som ni kanske vet har jag som sagt tappat bort mina nycklar. Och vad har/ska jag gjort/göra för att hitta dom?

1. Skickat in en anmälan till polisen.
2. Skickat mail och ringt till kista centrum,
3. Ringt till sl

Japp, kan jag snäääälla hitta dom nu?!

Nu ska jag kolla på Uptown girl och sedan hitch. Älskar mollys gris! :D


Visste ni att den här sötnosen är född 1994? Här är hon 9 år!

En bra Bloggerska?

Vad gör en till en bra bloggerska? En som skriver intressant? En som är känd? En som gör sjukt dumma saker eller bara en som är snygg med stora bröst? Jaa visst finns det en av varje sort.

Själv skriver jag mest blogg för mig själv, för att om ett år kan kolla tillbaka och se vad jag skrivit! Jag skrev en blogg förra sommaren som lades ner... den kan du se här. Det är alltid lika roligt att se vad jag skrev. Om du inte har en blogg redan tycker jag att du ska skaffa en.. Det är skönt att få skriva av alla sina tankar och att kunna kolla tillbaka!

Några bra bloggar tycker jag är:
Jennys - ingen kändblogg men en av mina bästa vänner och hon skriver om saker som får en att tänka om.

Fridas - tar enormt fina bilder som alltid är lika roliga att kolla på

Kissies - kändblogg som är rolig att läsa om

Ellinors - Jag har fått massa insperation om köp från denna bloggerska



Vad gör dig till en bra bloggare?


Tonårsplåga?

Jag har vad man skulle kunna kalla en perfekt skrik röst. Eller kan en sådan röst vara perfekt?
Jag vet att jag är en jobbig tonåring just nu men borde inte ens föreldrar fatta det och inte vara så elaka? Självklart säger dom då att dom bara är ärliga. Men jag kanske inte vill höra att det är rätt åt mig att jag tappade nycklarna för då kanske jag lär mig.. Nej jag vill höra ett "det händer oss alla"! Allting blir så jobbigt om man gör något fel! Det blev det inte förrut.. Varför säger alla att det är för att det är dags att växa upp? Ja tack vi vet det men måste man inte få göra sina fel i den tiden då? Eller måste allting vara perfekt? Tydligen! Gud vad jag önskar att tonåren inte fanns. Jag ser inget possetivt med det... Förrutom att man kan ha väldigt roligt med sina kompisar ibland.

För ett år sen visste jag inget ställe som var bättre än hemma. Nu är överallt bättre än hemma...

The boys and girls in the clique
The awful names that they stick
You're never gonna fit in much, kid
But if you're troubled and hurt
What you got under your shirt
Will make them pay for the things that they did

They said all teenagers scare the living shit out of me
They could care less as long as someone'll bleed
So darken your clothes or strike a violent pose
Maybe they'll leave you alone, but not me

Judiska Pirater?

Ja kvällen blev ju en liten blandning av pluggning om judendom och film tittande av Pirates of the carribean. En riktigt bra film alltså.  Det är ettan just nu och det var så länge sen jag såg den att det blir jaaahaa! moments hela tiden... hihi!

Judendomen börjar sitta ganska säkert nu. Jag tror att jag kommer klara av provet väldigt bra. Men det ska man ALDRIG säga. För då lägger man ner sin hjärna brukar jag säga. =P Man ska alltid tänka att man inte är redo för provet för då kommer allt gå bra! Så jag kommer säkert få IG! haha.

Mina tre bästa tips att få mvg:
1. Plugga inte kvällen innan provet, börjar mycket tidigare.
2. Om du får för din lärare stryk över det viktigt i texten (ska vara 1/10) i boken. Annars ta kopior och stryk över.
3. Disskutera. Prata med dina vänner i skolan. Ha redovisning för föräldrarna eller äldre syskon (dom kan mer än du tror).

Jag har ju läst MVG i allt i sommar och det är en bra bok men man ska inte ta allt ord för ord för vissa saker behöver man inte göra. Som att säga upp bekantskapen med dina vänner för att bli vänner med dom som är bättre i skolan än dig själv! Jag tycker att om du går i nian eller gymnasiet ska du ta och läsa boken. Den är seg och tråkig men den har en extremt bra mening!


klicka här för att köpa boken, 337:-

Regn och rusk

Jaa, jag och jenny åkte då ju moppe idag i regnat. Det var inte så mysigt som det låter kan man ju säga. Jag hade ju önskat att jag var jenny för då kan man kura upp sig och bara blunda och vänta på att allt ska vara över. Själv var man dödskonsentrerad hela tiden. hehe. vi åkte i alla fall till upplands väsby och köpte gossip girl 11. oj vad det låter roligt. alltså sista boken älskar, älskar inte. Hoppas den är lika bra som alla andra.

Gossip Girl 11 - Älskar, älskar inte

Nu ska jag sätta mig och plugga so i någon timme och sen ska jag lägga mig och läsa! Gud så mysigt. Men jag har ju so prov på tisdag och my ska börja året med att få mvg på första provet för annars blir jag nog lite arg. (A)

Shyy, its gossip...

Japp, igår skulle ju jag och jenny hitta gossip girl boken men det lyckades vi inte med så bra så nu ska vi åka till upplands väsby idag och om det inte finns där vet jag inte vad vi gör! haha.

igår åkte jag jenny och micka till eurostop vid halv nio typ och köpte godis, sen drog vi hem till mig la oss i soffan och kollade på min stoooora kärlek. Det var så länge sen jag såg den att jag inte kom ihåg ett skit! Jag somnade i soffan en stund och dom skratta åt mig då. -.-

Mjau fick ett halsband av min syster igår, det ser helt sjukt fjantigt ut på mjau. usch. jag skulle nog satsa på nitar.. haha.


något sånt kanske?

Japp, tappat bort nycklarna...

Jadu, vad har man ängnat eftermiddagen med? Joo att försöka bryta in sig i mitt garage. Igår bröt jag och jenny in oss i huset och idag försökte vi med garaget. Men så går det när mamma inte lämnar nycklarna och man har tappat bort nycklarna!

Själv sitter jag och jenny och väntar. Vi väntar på....
1. Pappa med garage nycklarna
2. Micka som ska skjutsa mig till station
3. Den nya gossip girl boken och
4. Att vi ska få tillgång till min moppe!

Hellu my little friends!

Så, börjar no snart men innan dess så ska jag bara berätta att jag och jenny ska till sthlm idag! wiihu! ska byta lite skor och så. äta på mcdonalds haha mums! nej men vi kommer väl ha trevligt. måste till stan för vi ska till skopunkten! :)

men nu kom ellinor så kiss kiss mwha! hihi

Fotografering

Jaa jag var på så bra humör och kände mig så snygg i håret så jag kände mig så bra att jag kunde säga att jag fick ett bra kort. haha. jag bestämde vem som skulle ta kort först eftersom jag var lilla rödluvan. hahahaha. men jag gick sist :D jippi. senn fick vi ta lite vimmelbilder så ni ser oss senare i skolkatalogen! :P

kollade på the bucket list för någon timme sedan och har nog aldrig gråtit så mycket till en film, i alla fall inte den här veckan. haha. har fortfarande inte slutat snyfta! usch! nu ska vi nog se på man on fire. mer gråt! see you! kiss kiss

RSS 2.0